2777
2789

سلام عزیزم. من آی وی اف انجام دادم و انتقال جنینم تو دوباری ک انجام دادم موفقیت امیز بود

دستورات پزشکتو رعایت کن و اینک اصلا استرس نداشته باش کاملا ریلکس باش

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عزیزم بگی کجا داری انجام میدی و هزینه هات چطوریه

مشهد عزیزم من رحم اجاره هستم گیرنده پرداخت میکنه اما بنظرم خودم با هزینه زایمان بخواد حساب کنه ۴۰۰میلیون شاید بشه واسشون پنجاه تا تخمک کشی ۳۰۰بابته رحم اجاره پنجاه هم هزینه دارووبیمارستانو زایمان بگی اما دقیق نمیدونم چون گیرنده پرداخت میکنه حدودی گفتم

سلام عزیزم. من آی وی اف انجام دادم و انتقال جنینم تو دوباری ک انجام دادم موفقیت امیز بوددستورات پزشک ...

سلام عزیزم مرسی بعدازانتقال استراحت کامل داشتی یا کارروزمرتو انجام میدادی آخه هرکس یه چی میگه غذا خاصی نداره دوهفته بعدازانتقال؟

سلام عزیزم. من آی وی اف انجام دادم و انتقال جنینم تو دوباری ک انجام دادم موفقیت امیز بوددستورات پزشک ...

عزیزم میشه لطفا بگی کجا انجام دادی و هزینه هات چقدر بود ؟

اها مرسی عزیزم .امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی

تاالان به ۶خانواده که تخمک اهداکردم همگی مثبت شدن و چندقلو این آخری تخمکه خودم ورحمه خودمه امیدوارم مشکلم حل بشه چون دفعه آخره جالبی اینه امشب تولده دخترمه وداروهام شروع شد😊آرزومیکنم خدابه هرکس آرزوشوداره یه نی نی سالم بده واسه منم دعاکنین❤

تاالان به ۶خانواده که تخمک اهداکردم همگی مثبت شدن و چندقلو این آخری تخمکه خودم ورحمه خودمه امیدوارم ...

عزیزم 😍😍دل کلی ادم و خوشحال کردی امیدوارم خودتم همیشه شاد باشی تولد دختر قشنگتم مبارک

سلام عزیزم مرسی بعدازانتقال استراحت کامل داشتی یا کارروزمرتو انجام میدادی آخه هرکس یه چی میگه غذا خا ...

چرا عزیزم بعد انتقال استراحتو ک باید حتما داشته باشی. فقط باید کارهای سخصی خودتو انجام بدی. کار خونه و بیرون رفتن تعطیل. رژیم غذاییتم طبق نظر دکترت عمل کن. ایشالا ک جواب بگیری عزیز دلم

عزیزم میشه لطفا بگی کجا انجام دادی و هزینه هات چقدر بود ؟

عزیزم من اصفهان انجام دادم کیلینیک باروری و ناباروری. چهار سال پیش حدود سی تومن برای آی وی اف خرج کردم. قبلشم دو بار آی یو آی ک جواب نگرفتم