2777
2789

کاربری به همراه همسرش در سفر بوده و شوهرش برای اینکه از پس هزینه های سفر بربیاد، حلقه ی ازدواج خودش رو فروخته و برای اینکه خانمش ناراحت نشه نگفته که من حلقه‌م رو فروختم. خانم متوجه میشه و اینجا تاپیک میزنه.

نظرات اکثر کاربرهای نی نی سایت:

- عقدی؟؟؟؟ اگه عقدی یه فکر جدی کن

- جداشو! این مرد خیلی بیفکره

- جداشو! از این مردی که برنامه ریزی نمیکنه

- جداشو! از مردی که بهت نمیگه که حلقش رو فروخته و پنهانکاری میکنه

بهتره که ما ظرفیت هامون رو بالا ببریم. حلقه ی خودش رو فروخته. مال خودش بوده. مگه شوهر اسیر ما شده که برای تمامی کارها از ما اجازه بگیره؟ حلقه رو فروخته. از مال خودش گذشته و صرف تفریح زنش کرده، بعد زن باید جای تشکر از خودگذشتگی مدعی و شاکی هم بشود؟! وای بر ما!

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور وقتی زن حلقه میفروشه باید به هزار نفر بگه؟اون حلقه رو دختره خریده بود.

بعد از کجا میدونی پول حلقش صرف خرید سوغاتی واسه ایل و تبار خودش نشده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چطور وقتی زن حلقه میفروشه باید به هزار نفر بگه؟اون حلقه رو دختره خریده بود.بعد از کجا میدونی پول حلق ...

وقتی شما چیزی را به کسی هدیه میدهید، همچنان خودتون رو مالک اون هدیه میدونید؟ 

گیرم که صرف سوغاتی ایل و تبارش بشه. یعنی شوهر ما توی زندگی آمده که فقط پهن کند که ما بخوریم؟ از زندگی که داره اینقدر سهم نداره که برای اطرافیانش هدیه بخره؟

حرف شما مثل این میمونه که شوهرتون به شما بگه فقط حق داری برای من غذا بپزی و به من خدمت بدی! حق اینکه به خونواده خدمت بدی نداری!

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

خب زنه خودش هست میبینه شوهرش واسه چ چیزایی داره پولو خرج میکنه

خوب بعضیا نم پس نمیدن که پول رو صرف چی کردن

اون موقع چی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
وقتی شما چیزی را به کسی هدیه میدهید، همچنان خودتون رو مالک اون هدیه میدونید؟ گیرم که صرف سوغاتی ایل ...

بخره ولی پنهان کاری نکنه

وقتی شما چیزی را به کسی هدیه میدهید، همچنان خودتون رو مالک اون هدیه میدونید؟ گیرم که صرف سوغاتی ایل ...

زندگی مشترکه دیگه نباید خیلی سر پول جوش زد

ولی باید همدیگه رو از کارایی که هر کدوم میکنن با خبر کنن

خوب بعضیا نم پس نمیدن که پول رو صرف چی کردناون موقع چی؟

خب نگه، به ما مربوط نمیشه. ما فقط باید نیازهای خودمون رو بگیم.

اگه اینقدر روحیه ی کنترلگری داشته باشیم، قطعا زندگی خوبی نخواهیم داشت و شوهرمون همیشه با ما سر جنگ خواهد داشت