2777
2789

سلام دوستان من متولد ۶۹ هستم مدتی کمر درد بودم رفتم ام آر ای جوابش اومده مینیسک زانوم پاره شده هم لگن و هم زانوم آرتروز شدید دارن و دیسک کمر و تنگی کانال نخاع و سیاتیک و گودی شدید کمرم دارم دنبالچهدام به طرف داخل شدیداً خم شده و یه ترک کوچیک هم داره،علاوه بر اون سونو گرافی شدم کبدم چربه رحمم فیبرم داره دارم دق میکنم خیلی درد میکشم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا همه همینن من اگه برم دکتر از نوک پا تا گردنمو گچ میگیرن انقد داغونم

میدونی امشب خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم یه بچه مریضم رو دستمه تا سه سال و نیمگیش راه نمی‌رفت همش بغلش میکردم اینور و اونور میرفتم تو کالسکه هم بند نمیشد آخ که چقدر سختی کشیدم الان یه ذره امید داشتم حالم بهتر بشه که خودم علیل شدم

شما چطورین؟

هرچی بگی مریضی دارم 

من تو اوج جوونیم مریضم وای به حال پیریم

امشب نوبت فیزیوتراپی داشتم ظهر با شوهرم بحثم شد منو نبرد

نفرینش کردم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
هرچی بگی مریضی دارم من تو اوج جوونیم مریضم وای به حال پیریمامشب نوبت فیزیوتراپی داشتم ظهر با شوهرم ب ...

من فیزیوتراپی هم رفتم فایده ای نداشت برام اصلا، مردا هم  که ماشاالله بهشون باشه درک نمیکنن که ماهارو خودشون مریض میشن زمان و زمین رو به تنگ میارن

من فیزیوتراپی هم رفتم فایده ای نداشت برام اصلا، مردا هم که ماشاالله بهشون باشه درک نمیکنن که ماهارو ...

بخدا الان گریه کردم

خستم کرده انقدر لجبازه و یه دنده و بداخلاق

بعدم ادعا داره که من اخلاقم خوبه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج