2777
2789
عنوان

تجربه سفر من به بابلسر با اتوبوس

277 بازدید | 4 پست

سلام فقط و فقط هدفم ازین تایپیک کمک به دوستانی هست که ماشین ندارن و دوست دارن برن مسافرت اما نمیدونن بدون وسیله دقیقا چکار کنن منم تجربه اولم بود 

بلیط رو اینترنتی از سایت ۷۲۴گرفتم از مشهد به بابلسر نفری ۳۸۵من یه دختر کوچیک دارم که شب ادراری داره برای تو مسیر پوشکش کردم که دغدغه جیش اونو نداشته باشم واس شام هم تن ماهی برداشتم که راحت باشه سوییت هم اینترنتی از اتاقک رزو کردم تقریبا کل لوازم مورد نیاز و اولیه رو سوییت داشت مث لوازم اشپزی و سرو غذا دمپایی مایع دستشویی و مایع ظرفشویی و تشک و پتو وتخت

وسیله اضافی بر ندارین من خوراکی مورد نیازمو از اکالا سفارش دارم و صیفی و سبزیجات و برنج و مرغ و این چیزام از داخل بازار شهر خریدم نونوایی هم پیدا کردم داخل شهر و به تعداد بالا نون گرفتم و داخل فریزر گذاشتم دوبار غذا سفارش دادم که بشدت افتضاح بود و دیگه سعی کردم خودم اشپزی کنم بنظرم مثلا اگر قراره چهار روز اونجا باشین برنامه ریزی کنین و هرروز یه شهر نزدیک برین چون شهرهای شمالی بهم نزدیکه و با اسنپ خیلی راحت میشه رفت و اومد مثلا یه روز محمود اباد یه روز فریدونکنار یه روز نور و جنگل زیباش چیزایی که به ذهنم رسید گفتم بازم اگر سوالی دارین بپرسین 

برای من سفر بدون ماشین خیلی سخت بنظر میومد چون اطلاعی هم از شهرهای شمال و شرایطش نداشتم خیلی دنبال یه تایپیک جامع و کامل بودم ندیدم 

مرسی ، ولی منتظر بودم بگی گشت و گذاراتو چطور انجام دادی.

دوران مجردیم با دوستام همه برنامه هارو اینترنتی انجام میدادیم و تنها مشکلمون این بود که ماشین نداشتیم و مدام باید اسنپ میگرفتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ، ولی منتظر بودم بگی گشت و گذاراتو چطور انجام دادی.دوران مجردیم با دوستام همه برنامه هارو اینتر ...

گشت و گذار زیاد نکردم چون من شاغلم و خونه دار دلم میخاست فقط یه جا ریلکس کنم داخل شهر یه گشتی زدم و فقط جنگل نور رفتم اونم با اسنپ رفتم و برگشتم