2777
2789
عنوان

خونه رویاهام🏕💚

239 بازدید | 8 پست

☘️این فقط یه دلنوشته زیباست.

فقط میخواستم جایی نوشته باشم.شایدبرای بقیه طبق شرایط اقتصادی خیلی عجیب باشه اماخب این رویاهای منه که امیدوارم یه روزی بهشون برسم.

☘️من متاهلم یعنی هنوز نامزدم.👰‍♀️💍

☘️تو رویاهام همیشه دوس داشتم یه محوطه خیلی بزرگ کوهستانی خوش آب وهوا داشته باشم.⛰️🏞

☘️یه مزرعه درست کنم سبزی و آبزیان و دام وطیور پرورش بدم و غذاهای ارگانیک بخورم.🐄🐏🐑🐐🐓🦆🦃🐔🐟🐝 🥭🍊🍐🌽🥕🥦🥒🫑🍳وبه افرادزیادی کاربدم.👨‍💼🧹🔧⛏️🪓✂️

☘️ لابلای درختا یه خونه درختی خوشکل(باتمام امکانات)درست کنم🏕🖥💻☎️ 🛌🛀🧖‍♀️

توشم یه کتابخونه پرازکتاب 📚 

و توخونم اتاق کار و اتاق لباس و اتاق آرایش داشته باشم👗👠💄 👒🕶⌚️💇‍♀️

توحیاطش استخر بسازم و لوازم ورزشی بذارم.گل بکارم🏊🏻‍♀️🤾‍♀️🧘‍♀️🤽‍♀️🏋‍♂️🚴‍♀️⛹️‍♀️🏌‍♀️🏂🧗🏽‍♀️🏇🌷💐

ماشین موردعلاقمم🛻 و دوچرخه وچهارچرخ هم توش پارک باشه🚵‍♀️

توحیاطم اسب و سگ و گربه داشته باشم .🐕‍🦺🐈🐎

☘️تو هوای خوب پیاده روی کنم🚶‍♀️🚶‍♀️

خرید برم 🛒 مهمونی برم ومهمونی بگیرم🎉🎆🎊🎁🕯🎂🍭☕️

☘️یه نقاش ماهرباشم که هرجارفتم هرچی دیدم بِکِشم🎨

☘️خانواده وبچه هایی که قراره بدنیا بیارم جای دیگه سرزندگیشون باشن که هروقت دلتنگ شدم برم سربزنم یااونارو بیارم پیشم👨‍👩‍👧‍👦

☘️ دور از اضطراب ونگرانی و بی اعتمادی ودروغ و دورویی وغیبت وتمسخر ونفرت وکینه و وابستگی وخشم وغم وترس ازدست دادنهاومقایسه ها،دوراز انتظار و توقع،بدون توجه به فکرونظردیگران و بدون فکربه آینده وگذشته وبایدها ونبایدها وقوانین وسرزنش ومجازات و تغییرخودودیگران وبا آرامش کامل زندگی کنم.💚

آخی ❤️ کاش رویاهات واقعی بشه مارم دعوت کنی خونتون

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

انشالله رویاهات به حقیقت بپیونده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینجایی که گفتی تا مرکز خرید فکر کنم حداقل یکی دو ساعت تو راهی😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚