2777
2789
عنوان

کیا تو خونه اجاره این

536 بازدید | 47 پست

و وضعیت مالی ضعیف،ولی شوهرشونو دوس دارن؟

راضی هستین از زندگیتون؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من،آره اگه خانواده همسر روح و روانمونو بهم نریزن راضیم به لطف خدا

خداروشکر

اگ برگردی عقب بازم باهاش ازدواج میکنین؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
با اینکه حرف های همو نمی‌فهمیم.یعنی دو تا دنیای جدا زندگی میکنیم بله .ولی برگردم به عقب انتخابم نیست

بخاطر چی برگردی انتخابت نیس عزیزم؟

نه اصلا مشکل مالی سخته ولی همدم و همزبونت نباشه سخت تررررره ، تفاوت فرهنگ ،طرز تفکر ،خانواده ها

درست میگین عزیزم

آشنایی سنتی بوده؟

نه اتفاقا فامیلیم اما رفت و امد نداشتیم زیاد بعد ازدواج دیدم اصلا جهان بینیمون باهم فرق داره ....و د ...

عزیزم ازدواج خیلی درصدای کمی خوب درمیاد،منم با یه پسر آشنا میشیم برای ازدواج،دوس داریم همو،ولی دوسال کوچکتر ازمنه،و خونه نداره

نمیدونم چیکار کنم اصلا

من توی خونه اجاره ای هستم اما با شوهر خسیس اصلا بخاطر کارهای ک کرده دوستش ندارم اما بخاطر بچهام مجبو ...

خسیسه؟