2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری میکنه❓

752 بازدید | 40 پست

ساعت یک که از سرکار میاد که کلا حرف نمیزنه سرش تو گوشیه حتی موقع غذا خوردن بعدش میره لم میده من کارامو میکنم هرچیم حرف میزنم باهاش انگار نمیشنوه پتو میارم که بخوابم میاد زیر پتو بعد کلا هم سرش تو این همستر و برنامه هاس و کانالهای ایتا رو میخونه بعدش موقع خواب میگه چقد خستم که مثلاً نگم چرا رابطه نداریم خسته شدم حوصلشو ندارم الان رفته دنبال مامانش میگم برگشتی میگه تازه رسیدم کارم تموم بشه میام خدا شاهده بعضی وقتا میگم بکشمش اینقد ازش بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سیاست و خوش اخلاقی و تنوع بکشون سمت خودتخانم ها لطفا تاپیک آخر منم راهنماییم کنید صلوات میفرستم ب ...

میگه ازش متنفره اخه

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

ولی واقعا رابطه عاطفی و اون رابطه واااااقعااااا بنیاد دو تا زوج رو حفظ میکنه

ب نظر اساتید بزرگ روانشناس هم همینه

خیلی جاهامیبینمواقعا خیلی مهمهههه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ولی واقعا رابطه عاطفی و اون رابطه واااااقعااااا بنیاد دو تا زوج رو حفظ میکنهب نظر اساتید بزرگ روانشن ...

خو آره معلومه که مهمه می‌دونی چقد رو رفتار. و اخلاق زوج اثر میذاره

چرا قتل؟جدا شو

بسه دیگه حالم بهم میخوره ورد زبونتون همش جدا شو طلاق مگه زندگی بچه بازیه  

حالا اگه برا خودتون باشه که دو دستی میچسبید 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بسه دیگه حالم بهم میخوره ورد زبونتون همش جدا شو طلاق مگه زندگی بچه بازیه حالا اگه برا خودتون باشه ک ...

ن ب حرف اینا گوش نده تو

یه چیزی میخوان فقط بگن 

نمیدونم همون راه تحر،،یک و اینا رو برو

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چرا قتل؟جدا شو

بسه دیگه حالم بهم میخوره ورد زبونتون همش جدا شو طلاق مگه زندگی بچه بازیه  

حالا اگه برا خودتون باشه که دو دستی میچسبید 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بسه دیگه حالم بهم میخوره ورد زبونتون همش جدا شو طلاق مگه زندگی بچه بازیه حالا اگه برا خودتون باشه ک ...

اولا با تو نبودم میپری وسط

دومن وقتی ازش متنفره چرا باید هروز تحملش کنه؟؟؟

شما به هرقیمتی حاضری تو سری بخوری و نفرتو تحمل کنی

میگه میخوام بکشمش از نفرت

تو بلغور میکنی ک چرا گفتی طلاق؟؟؟؟

پیشنهادت قتله؟؟؟؟؟

فاز گرفته بره من

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌