2777
2789
عنوان

وارد ها ب لب تاپ بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست
برنامه مدیریت سلامت هارده. نیازی به این برنامه ها نیست. روی سیستم هم نگه ندارید. بیشترشون malware هس ...

ممنونم

راستش لب تابو کار کرده تهیه کردیم فقط برای انتقال فایل روی هارد و خوده لب تاب و اصلا سر در نمیارم. از صفحه اصلی عکس بدم میشه لطفا بگین چجوری پاک کنم همین چیزی ک میگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه مدیریت سلامت هارده. نیازی به این برنامه ها نیست. روی سیستم هم نگه ندارید. بیشترشون malware هس ...

چون متن عکس واضح نبود، یه عکس ترجمه شده از همون ک دیدید دوباره گذاشتم 

این یه برنامه ست که سیستمت رو هر بار چک میکنه اگه مشکلی داشت بهت میگه ، الانم گفته مشکلی نداره سیستمت

میتونی حذفش کنی آزمایشی هم هست تا ۳۰ روز بعد کار نمیکنه ، حذف برنامه از لپ تاپ رو مراحلش رو گوگل سرچ کنید میاره

ممنونمراستش لب تابو کار کرده تهیه کردیم فقط برای انتقال فایل روی هارد و خوده لب تاب و اصلا سر در نمی ...

وقتی لپ‌تاپی کارکرده تهیه میشه باید ویندوزش پاک بشه ، اطلاعات هاردش کامل پاک بشه و ویندوز جدید نصب و پارتیشن بندی جدید انجام بشه. بهتره ویندوز عوض کنید. کاری که میگم رو انجام بدید

کلیدهای ctrl و shift و esc رو با هم فشار بدید( همه سمت چپ کیبوردن) تا تسک منیجر باز بشه( یا روی نوار پایین ویندوز راست کلیک و task manager رو انتخاب کنید.)

بعد برید سربرگ startup و عکس بفرستین. عکس واضح باشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
وقتی لپ‌تاپی کارکرده تهیه میشه باید ویندوزش پاک بشه ، اطلاعات هاردش کامل پاک بشه و ویندوز جدید نصب و ...

از یه مغازه که کلا شغلش لب تاب کرده هست، تهیه کردیم. یعنی اون خودش عوض نکرده؟ 

ببخشید الان این مراحل ک گفتین برای چی هست؟ و اینکه اطلاعات مثل عکس و فیلم پاک نمیشن؟ 

از یه مغازه که کلا شغلش لب تاب کرده هست، تهیه کردیم. یعنی اون خودش عوض نکرده؟ ببخشید الان این مراحل ...

برای اینکه اون برنامه موقتا موقع اجرای ویندوز اجرا نشه.

کی گفته کسی که فروشنده است متخصص هم هست؟

اتفاقا ۹۰ درصد فروشنده‌های لپ تاپ و موبایل عملا بی سوادن و هیچ تخصصی ندارن.

برای اینکه اون برنامه موقتا موقع اجرای ویندوز اجرا نشه.کی گفته کسی که فروشنده است متخصص هم هست؟اتفاق ...

اهان ممنون

چی بگم والا

ببخشید عکس رو نشد واضح تر از اون بفرستم

Hard drive low level format tool 

Hard drive sentinel pro

Paragon drive copy

اینا رو پاک کنید. 

ویندوز هم تازه نصب کرده ولی با نصب این برنامه های اضافی خرابش کرده.

Hard drive low level format tool Hard drive sentinel proParagon drive copyاینا رو پاک کنید. ویندوز ه ...

ببخشید چطوری پاک کنم. اخه کلیک میکنم چیزی نمیاد. دکمه دلیلیت هم کار نمیکنع

بعد اینکه گفتین با این برنامه ها خرابش کردع. پاک کنم اوکی میشه؟  

ببخشید چطوری پاک کنم. اخه کلیک میکنم چیزی نمیاد. دکمه دلیلیت هم کار نمیکنعبعد اینکه گفتین با این برن ...

روی اسم برنامه کلیک کنید اون بالا گزینه uninstall/change میاد. بعد uninstall کنید. 

طور خاصی نمیشه. ریجستری ویندوز شلوغ میشه الکی باعث کندی ویندوز میشه.