دهگذر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2270 عنوان امروز سرکار دونفر بهم گفتن چاق شدی 106 بازدید | 11 پست گفتن صورتم پف کردهچیکار کنم😟 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃 1403/05/13 | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 به حرفاشون اهمیت نده نزار حرف بقیه کنترلت کنه که زندگی برات جهنم میشه آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 و اینکه جواب دندون شکن به فضولا بده که انقدر فضولی نکن البته با خنده 😜💚 آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
دهگذر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2270 به حرفاشون اهمیت نده نزار حرف بقیه کنترلت کنه که زندگی برات جهنم میشه بخدا نمیتونم اونا دیدن که صورتم پف کرده که میگن دیگه.. 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
دهگذر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2270 خودت چ حسی داری؟ اگه ناراحتی لاغر کن آره بنظرم پف کرده ولی تازه لاغر شده بودم هرچی میشه دوباره پف میکنه😟 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 بخدا نمیتونم اونا دیدن که صورتم پف کرده که میگن دیگه.. میتونی ولی نه به آسونی سخته تا بخوای قوی بشی و هیچ حرفی تکونت نده قد و وزنت چنده آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
دهگذر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2270 و اینکه جواب دندون شکن به فضولا بده که انقدر فضولی نکن البته با خنده 😜💚 اومده صورتشو باد میکنه منظورش باد کردن صورت من بود...الان این شوخیه یا جدی نمیفهمن آدم ناراحت میشه؟! 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
دهگذر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2270 میتونی ولی نه به آسونی سخته تا بخوای قوی بشی و هیچ حرفی تکونت نده قد و وزنت چنده تازگیا ندیدم ۱۶۳قد وزنم۵۸ 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 اومده صورتشو باد میکنه منظورش باد کردن صورت من بود...الان این شوخیه یا جدی نمیفهمن آدم ناراحت میشه؟! خب تو هم عین خودشون بدترین عیب ممکن رو بگو طرف در کل نابود میشه جواب بده دخترآدما همینن اکثرشون بیشعورن آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
دهگذر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2270 خب تو هم عین خودشون بدترین عیب ممکن رو بگو طرف در کل نابود میشه جواب بده دخترآدما همینن اکثرشون بیشع ... از من بزرگتر بود برای همین بهش چیزی نگفتم ولی ایندفعه میدم حتما 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2300 از من بزرگتر بود برای همین بهش چیزی نگفتم ولی ایندفعه میدم حتما میفهمم چی میگی ولی محترمانه بگو و البته با خنده که نگه بی ادبی آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍