2777
2789

عزیزان خواهشا بدون اینکه قضاوتم کنید تا آخر بخونید نظرتون رو بهم بگین 

قضیه برمیگرده به ۵.۶ سال پیش که من تازه دیپلمم رو گرفته بودم و به خاطر شرایطی که داشتم ( پدر و مادرم جدا شده بودند و پدرم شهر دیگه ازدواج کرد و من و ۲ تا بچه دیگه که مسئولیتشون رو قبول کرده بودم با مادر بزرگم زندگی میکردیم و از لحاظ مالی خیلی خیلییی تحت فشار بودیم) رفتم دستیار یک دکتر شدم که این دکتر یک منشی به شدت از دماغ فیل افتاده داشت و سر سه روز به خاطر حرف هایی که این شخص تو گوش دکتر میخوند من از کار بیکار شدم و فورا دوست همین خانم منشی اومد جای من 

خیلی خیلی شرایطم بد شد انگیزم رو به کل از دست دادم از لحاظ مالی خیلی خیلی بهمون داشت فشار میومد هیچکس کمکم نمیکرد نمیخوام زیاد بازش کنم فقط میخوام بدونید که کاملا داشتیم در بی پولی مطلق به سر میبردیم 

خلاصه الان سر یک کار اداری هستم و اون خانم منشی بعد ۵.۶ سال کار بچش به من افتاده و چند بار هم اومده و رفته ولی وقتی اوضاع اون موقعم رو یادم میاد اصلا دست و دلم نمیره براش کاری انجام بدم 

خودم مادرم میگم حالا کاری که زنه کرد رو پای بچش ننویسم ولی فقط خدا میدونه سر اخراجی که به خاطر بدجنسی این خانم بود چیا که نکشیدم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

من بودم عمرااا کاری براش میکردم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم عمرااا کاری براش میکردم

اخه بچش...

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
کارما واس همین موقعهاس دیگه انجام نده تا بی حساب شید

شوهرم میگه تو مثل اون نباش 

خیلی سر کاری که باهام کرد تحقیر شدم

اگه اون کار وظیفته فرقی نداره دشمن خونیتم باشه انجام ندی گناه کردی ولی اگه میخوای پارتی بازی کنی اون ...

اتفاقا جز وظایفمه 

ولی مگه اون وجدان داشت؟