2777
2789
واقعا با ۳ تا بچه قد و نیم قد میشه بیرون از خونه کار کرد ؟

اینارو باید زمانی فکر میکردید که ...استفرالله

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بنده خدا الان سه تا بچه آورده دیگه همه میگن میخواستی چیکار الان دیگه برااین حرفا دیره باید به فکر باشه بچه ها خوب بزرگ بشن.اسی ذرت کیلویی بخر سیر کننده س غروبا بده بهشون،خودت کیک درست کن.کتلت سیب زمینی وکوکو سبزی لقمه درست کن حلوا درست کن لقمه کن بده بچه ها.ابنا هم کم هزینه ن هم سیر کننده.ایشالا که دستتون پول بیاد و پربرکت باشه بچه ها تو سن رشد زیاد میخورن ماشالله

من بچه نمیخام شوهر احمقم بچه دوس داره ولی نمیتونه شکمشونو سیر کنه

عزیزم خودت جلو گیری کن این همه وسیله جلو گیری از بارداری وجود داره قرصی امپولی چیزی بخور  بخدا گناه دارن بچه ها گشنگی بکشن  بچه ها هیچ گناهی ندارن نکنین باخودتون 

خانواده مسئول پر کردن شکم بچه های ایشونه؟

نه ولی سه تا بچه گرسنه رد نمیتونم تجسم کنم و دو تا آدم بی عقل همینطور....

حداقل شکمشون سیر بشه رفاه و امکانات و .... رو نمیگم

انیمیشن مدفن کرم های شب تاب رو ببین تا بفهمی خانواده ها مسئول هستن یا نه....خواهشا ببین

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
دیگه بنده خدا الان سه تا بچه آورده دیگه همه میگن میخواستی چیکار الان دیگه برااین حرفا دیره باید به ف ...

تاپیکهاش رو‌نگاه کن

فکر کنم منتظر چهارمی هستن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
برج ۳دنبال سفر خارج از کشور بودی عزیزم تمیدونم چه ظوری قضاوت کنم

خنده دار ترش اینه شوهر میخاد بچه چهارمی بیاره و میگه ۸ میلیون زیاده برای خورد خوراک 

خانوم زایماناش طبیعی بوده خرج آنچنانی نکرده الان یخچال خالیه اما داره اقدام میکنه 

همین پدر مادرای نفهم هستن با این کارشون جنایت در حق بچه هاشون میکنن

خنده دار ترش اینه شوهر میخاد بچه چهارمی بیاره و میگه ۸ میلیون زیاده برای خورد خوراک خانوم زایماناش ط ...

مغز خوب چیزیه اگه استفاده بشه ازش

با سه تا کار ندارم خدا حفظشون کنه اما چهارمی...و آینده شون و یخچال خالی دردناکه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
مغز خوب چیزیه اگه استفاده بشه ازشبا سه تا کار ندارم خدا حفظشون کنه اما چهارمی...و آینده شون و یخچال ...

خداروشکر عقل ندارن راحتن 

من الان ی بچم بابام بمیره کلی ارث بهم میرسه هرروز دعوا داریم سر اینکه خسیسه 

حداقل یه روزی امید دارم میتونم از مالم استفاده کنم ولی بچه های اینا چی تو حسرت همه چی می‌مونن بزرگ میشن خدا میدونه بعدا بخاطره حسرت بی پولی و...خودکشی یا کارای دیگه کنن