2777
2789

اسپری جی اف لازارنیک 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

لازارتیک

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

استفاده نکردم. ولی چیزایی که نوشته اصلا منطقی نیست. این که تعداد ریشه های مو رو افزایش می ده...ریشه ی مو رو تقویت می کنه. از روی پوست چطوری قراره ریشه رو تقویت کنه؟

بهت اطمینان می دم حداکثر کاری که می کنه پاکسازی پوست سر و نرم کردن مو و شاید خوش حالت کردنش باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=45782505]استفاده نکردم. ولی چیزایی که نوشته اصلا منطقی نیست. این که تعداد ریشه های مو رو افزایش می ده...ریشه ...[/QUOTEخریدمش قیمتشم ۲۴۰هس گفتن تضمینی هس وفلان از این برچسباک روی محصول هس برای تشخیص تقلبی کدشو زدم میگ محصول تقلبی هس با اینک از ی داروخونه معتبرم خریدم

[QUOTE=45782505]استفاده نکردم. ولی چیزایی که نوشته اصلا منطقی نیست. این که تعداد ریشه های مو رو افزا ...

باید همونجا کدشو میزدی ببینی تقلبی هست یا نه 

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

اخه ی شامپو کلینیکی ک کاشت مو انجام دادم خودشون بهم دادن اونم کدش میزنم اطلاعات محصول ریمل حجم دهنده میاد 

باید همونجا کدشو میزدی ببینی تقلبی هست یا نه 

یکی از اشناهامون ب سلیقه خودش خرید روم نشد چیزی بگم اخه ی اسپری میخاستم هرجا گشتم گیرم نیومد اینم رفته مثلاجایگزین خریده

حالا استفاده کن شاید خوب باشه  یه خمیر دندون هست سنسوداین ، یمدت تو بازار خیلی کم شد و تقلبیشم ...

خخخ چشم فعلا ک دارم استفاده میکنم 

حالا استفاده کن شاید خوب باشه  یه خمیر دندون هست سنسوداین ، یمدت تو بازار خیلی کم شد و تقلبیشم ...

این خمیردندونی ک میگین چطوره؟سفیدکننده هم هس قیمتش چقدره

این خمیردندونی ک میگین چطوره؟سفیدکننده هم هس قیمتش چقدره

بین ۱۲ تا ۱۵ تومن میگیرم معمولا 

ضد حساسیته ، راستش اره وقتی استفاده میکنم نسبت به خمیردندونای دیگه بهتره سفیدتر میشه دندونام اما نه طوریکه بخاطر سفیدی بخریش

بین ۱۲ تا ۱۵ تومن میگیرم معمولا  ضد حساسیته ، راستش اره وقتی استفاده میکنم نسبت به خمیردندونای ...

مرسی

همین خمیر دندون رو من خریدم حدود یه هفته استفاده کردم وای دندونام انقدر حساس شد نسبت یه گرما وسرما عملا بیچاره ام کرد