2777
2789

من انقدر ماچش میکنم دخترمو ک طفلی لپش سرخ شده..میگه مامان نکن...شاید روزی ۷۰۰بار بشه یا بیشتر...دیوانه وارم ماچش میکنم..از اون توفی ها !   شما هام اینجورین؟؟؟ گازشم میگرم گاهی..میگه اوفی ! گناه داره ..دست خودم نیست😂😅

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خیلی 

تو خونه ، تو ماشین ، تو خیابون تو مهمونی ، موقع خواب، وقتی خوابش برده کلا فکر کنم هر ده دقیقه یه بار یا بوسش میکنم یا دست نوازشی یا از دور یه کلمه پسرکم عسلکم بهش میگم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی. .....هم من خیلی بوسش میکنم هم اون. ....منم گازش میگیرم😐اونم گازم میگیره ومیگه گازآروم که دردت نیاد😄.......

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
نه من هفتصد بار نمیبوسمش چون هم خودش کلافه میشه هم من ولی بوسیدنشو دوست دارم نرمال و ارام راستش از ن ...

بچه شما چند سالشه؟؟ دختر یا پسر؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

شاید از ۷۰۰بارم بیشتر بشه گاهی...حالا حساب کنین باباشم شب ک میاد تا صبح ک طفلی خوابه بوسش میکنه ...منم ک میخوابه بیشتر دلم میخواد ماچش کنم😚😁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

😂عزیزززم این که خیلی خوبه. دخمل من هنوز دنیا نیومده اگه بیاد روزی 1000 بار بوسش میکنم😍😍😍کلا نصبت به همه اعضای خانوادیم اینطوریم مامانم داداشم شوهرم همشونو روزی چند بار بوس میکنم طوری که اونا هم دیگه عادت کردن مثل خودم شدن یه روز اگه بوس نداشته باشیم جای تعجبه😆