2777
2789
عنوان

شده انقدر عم تو دلت باشه که نتونی

78 بازدید | 11 پست

گریه کنی انقدر بی حس سده باشی که حتی نتونی یه اشک بریزی تا سبک بشی۰حتی نتونی یه کلمه درموردش حرف بزنی هر چند حتی واسه حرف زدنشم گش شنوا نداشته باشی چه پدر مادر چه همسر چه خواهر۰میشه واسه حال دلم وحاجت رواییم یه صلوات بفرستید

بله ایقد غم توی دلم هست ایقد اذیت شدم و میشم که نمیدونم چطوری و با چه زبونی و ازکجا برای خداتعریف کنم😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد خودم افتادم منم هیچکسو ندارم برای اینکه درد دلم رو بفهمه😔 نه بگم ازاین دخترای سن پایین هستم که عشقم ولم کرده یاعاشق شده باشم حتی خاتوادم اجازه ندادن دوست داشتن تجربه کنم با سن کم شوهرم دادن و حهنم واقعی رو تجربه کردم حالا برگشتم پیش خودشون با یه بچه و اینا بیشتر شوهرم اذیتم میکنن

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

یاد خودم افتادم منم هیچکسو ندارم برای اینکه درد دلم رو بفهمه😔 نه بگم ازاین دخترای سن پایین هستم که ...

منم واسه همین اصلاااا نمیتونم جدا بشم شوهرمو دوس دارم اما مشکلانم انقدر زیاده که اگه یه حامی داشتم قزعا جدا میشدم

منم واسه همین اصلاااا نمیتونم جدا بشم شوهرمو دوس دارم اما مشکلانم انقدر زیاده که اگه یه حامی داشتم ق ...

من دوسش ندارم عذابم داده زندگیمو جهنم کرده تا اسمش میاد بچم میترسه فکرمیکنه تمام باباها بد هستن ازمهرماه پارسال اومدم خونه پدرم ولی ایقد عذابم میدن میگن برگرد ما نمیتونیم خرج بدیم یعنی توی برزخ گیر کردم برم اونجا باز کتک و عذابهای روحی شروع میشه اینجا موندم هم بچمو عذاب میدن گتکش میزنن خودم رو اذیت میکنن حتی شبا دعوا سراینه این برادرم میگه توی این اتاق نخواب اون یکی هم رختخوابای بچمو میندازه میگه اینجا نخواب حتی شده توی این هوای گرم بابچم رفتم توی حیاط خوابیدم

بمیرم برات حتما اجازه هم نمیدن مستقل بشی

نه حتی اجازه کار هم نمیدن توی روستا هستیم حتی تنها تاشهر هم نمیزارن برم هیج برنامه اینترنتی هم حق ندارم داشته باشم همینو دعوا میکنن و میگن مسئولیت سخته برگرد

نه حتی اجازه کار هم نمیدن توی روستا هستیم حتی تنها تاشهر هم نمیزارن برم هیج برنامه اینترنتی هم حق ند ...

سخته میفهممت منم تو بد برزخی گیر افتادم به مرگ فکر میکنم فقط

سخته میفهممت منم تو بد برزخی گیر افتادم به مرگ فکر میکنم فقط

منم بارها به خودکشی فکرکردم ولی اصلا فکر عاقلانه ای نیست تازه سحتی هامون اون دنیا شروع میشه