2777
2789
عنوان

همسری ک بحرف پدرش گوش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 38 پست
اره پول ملک وام ازدواجمو دادم واسه پول ماشین نزدیک ۳۰۰ تومن طلا دادم با اینکه تازه عروس بودم ی ماه ا ...

دقیقا منم وام ازدواج دادم طلا برای ماشینش دادم

دختر مثبت اندیشی که همه ی اتفاق های خوب رو جذب میکنه..
اره پول ملک وام ازدواجمو دادم واسه پول ماشین نزدیک ۳۰۰ تومن طلا دادم با اینکه تازه عروس بودم ی ماه ا ...

دقیقا موافقم با حرفات.من خونه ای که شوهرم بنامم زده بود کل پولش با طلاهای من بود و یه وام داشت که شوهرم قسطشو میداد.ولی خدا شاهده باز بدون هیچ حرفی فروختمش برای کار شوهرم.اصلا برام مهم نیست.مهم اخلاقشه و همین که خودش انسان باشه کافیه.منم مثل شما میگم زبونم لال روزی روزگاری چیزی شد مهریم پشتوانم هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا موافقم با حرفات.من خونه ای که شوهرم بنامم زده بود کل پولش با طلاهای من بود و یه وام داشت که شو ...

ای خواهر من مهریه ام هم عندالستطاعه اس 

روز عقد پدر شوهرم نذاشت عندالمطالبه باشه

ای خواهر من مهریه ام هم عندالستطاعه اس روز عقد پدر شوهرم نذاشت عندالمطالبه باشه

ای بابا.پس مشکل اخلاق شوهرته که گوش بفرمان باباشه‌.این اخلاق خیلی بده.یه فامیل داشتیم مرده بیشعور پسرشو تحریک میکرد مینداخت سر عروس بدبخت.بخاطر بیحجابی عروس.خلاصه دختره دو سال نامزدی براش زهرمار بود.عروسی کردن بخاطر کار پسره از اون شهر رفتن.دیگه دختره نفس راحت کشید و پسره رو کم کم با زبون کشید سمت خودش.اقا فامیل ما بود و خود دختره طفلی اینقدر تو دلش درد بود برای من درد و دل میکرد.الان سالها گذشته و پسره خیلی خیلی خوب شده.ایشالا شوهر تو هم سر به راه بشه.

ای بابا.پس مشکل اخلاق شوهرته که گوش بفرمان باباشه‌.این اخلاق خیلی بده.یه فامیل داشتیم مرده بیشعور پس ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه

استارتر بنظر من یهومدت اصلا حرف این چیزا رو پیش شوهرت نزن.چون وقتی همش میگی بیشتر طرف حساس میشه.بزار کم کم بهت اعتماد کنه و ببینه قصد بدی نداری.بعد با زبون خوش و چرب و نرم یه جوری راضیش کن.

استارتر بنظر من یهومدت اصلا حرف این چیزا رو پیش شوهرت نزن.چون وقتی همش میگی بیشتر طرف حساس میشه.بزار ...

اره همین کارو مبکنم

دقیقا موافقم با حرفات.من خونه ای که شوهرم بنامم زده بود کل پولش با طلاهای من بود و یه وام داشت که شو ...

اره بخدا حالا الان کلی ملک و املاک ب نامم باشه ولی وقتی دورازجون دلم خوش نباشه ب چ دردم میخوره؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂