2777
2789

ازمایش همسر من اینی ک گفتید رو نداره 🤔

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خیلی بالاس براشوهرم ۲۱ بود مورفولوژی پایین واریکوسل گرید۳

دکتر نوشته عمل 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش همسر من اینی ک گفتید رو نداره 🤔

اگه آزمایش ساده اسپرم داده باشن اینو نداره 

این تست تخصصی تره برای میزان شکست دی ان ای کروموزوم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اگه آزمایش ساده اسپرم داده باشن اینو نداره این تست تخصصی تره برای میزان شکست دی ان ای کروموزوم

بله مال ما ازمایش ساده بود

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببخشید علایمش چی بود که واریکوسل داشت

هییییچی...

یعنی هیچ علایم درد و تورم واینا نداشت 

من چون سه بار سقط داشتم دکتر شوهرمو بررسی کرد تازه فهمیدیم واریکوسل داره باید عمل بشه