2777
2789

؟بهشون پیام دادم چندروزه جواب میدن؟خیلی واجبه

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

بله 

ایمیل رو سریع تر جواب میدن

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

دو روزه تقریبا

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ایمیل رو سریع تر جواب میدن

ایمیل نیست کاربرین با شماره موبایله

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
دو روزه تقریبا

چرا درخواستم رفتم بیرون از کاربری پاک شده یعنی نمایش میده برای نی نی یار ؟تو صفحه تماس با ما دیگه نیستش

ایمیل نیست کاربرین با شماره موبایله

میگم پیامتو ایمیل کن 

ایمیل رو خیلی زود جواب میدن 

شمارت یا اسم کاربریو بزار خودشون برات پیام میزارن که رفع شد 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

براشون میفرستم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

براشون میفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2228483/%d8%b2%d9%86%da%af-%d8%b2%d8%af%d9%85-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d9%87%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d8%a8%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa?postId=73904170

براشون میفرستم

سلام عزیزم زحمت میکشید