2777
2789

من یه رابطه خوبی داشتم که هنوزم مونده ولی مثل قبل نیست دیگه مثلا الان نمی‌دونم چش هست و از دیشب هر چی گفتم جواب نداده 

اینجوری پیش میاد ولی خب مجموعا خوبه بدی نداره جز همین ک یکسال حدودا این شده 

قبلاً تا دو سال و نیم عالی بود همه چی بعد مشکلات فراوان واسه ازدواج اینجوری شد ولی ده برابر تلاش میکنه درست بشه 

الان حتی آدم جدید هم میاد ک آشنا بشیم من نمیتونم دیگه نه از این بگذرم نه اون بخوام ک آشنا شیم 

اصلا نمیتونم کنار هیچ مرد دیگه ای ذوق کنم خوشحال باشم مثه کنه میمونن برام  ک هی میکنم شون بلاک میکمم باز میان 

انگار دیگه حسی ندارم نه از قربون صدقه خوشم میاد نه هیچی نه اعتمادی دارم 

خواهشاً بیاین بگید شما هم اینجور میشید یا من فقط اینم ک مردی رو دیگه قبول ندارم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

نه عزیزم منم مثل توهم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک و احساس هم دردی

عریرم نمیتونم بگم خوشحالم ک مثه همین 

الان یه پسری سر راهمه هزار برابر موقعیت بهتر و آدم تر 

ولی نمیتونم 

نمیتونم جلوی کس دیگه ای بشینم بخندم 

نمیتونم محبت هاش دریافت کنم 

خیلی از نمیتونم های دیگه 

حرف احساسی میزنه حالم بهم میخوره و میگم چرت میگه و قبول ندارم و کلی فلسفه دیگه سر هم میکنم 

نمیخوام ببینمش حتی 

نمیتونم کلا 

همش میگم چقدر خر بودم مهربونم بودم با درک بودم دوسش داشتم اون اینجوری می‌کنه بهم توجه نمیکنه من احساساتم انگار مرده 

واقعا نیاز دارم با یکی حرف بزنم یه مشاوری چیزی ولی گرونه 

اونم نمیتونم دیگه این اخلاقش تحمل کنم ده بار گفتم تموم کنه ولی این اخلاقا رو ادامه میده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
حق باتوعه تناقص عجیبی اینجاد کردی توی ذهنت

چحور تناقضی به ذهنت رسید 

میشه بیشتر بگی 

من واقعا کیجم از طرفی قلبم درد میگیره نمیتونم ب کس دیگه ای فکر کنم یا کس دیگه ای دوس داشته باشم نمیتونم 

نیاز داشتم کسی باشه منو بفهمه باهاش بتونم حرف بزنم چون اطرافم کسی منو نمی‌فهمه 

منم همین مشکل رو دارمممنون میشم اگه به تاپیکم سر بزنید 💔💔💔

عریرم نمیتونم بگم خوشحالم ک مثه همین 

الان یه پسری سر راهمه هزار برابر موقعیت بهتر و آدم تر 

ولی نمیتونم 

نمیتونم جلوی کس دیگه ای بشینم بخندم 

نمیتونم محبت هاش دریافت کنم 

خیلی از نمیتونم های دیگه 

حرف احساسی میزنه حالم بهم میخوره و میگم چرت میگه و قبول ندارم و کلی فلسفه دیگه سر هم میکنم چون صرفا نمیتونم بهش حس داشته باشم 

نمیخوام ببینمش حتی 

نمیتونم کلا 

همش میگم چقدر خر بودم مهربونم بودم با درک بودم دوسش داشتم اون اینجوری می‌کنه بهم توجه نمیکنه من احساساتم انگار مرده نمی‌دونم چه بلایی سرم اومده 

واقعا نیاز دارم با یکی حرف بزنم یه مشاوری چیزی ولی گرونه 

از طرفی چهار سال رو نمیتونم ول کنم چون پای هم خیلی زحمت کشیدیم پای همه سختی‌ها بودم باهاش بزرگ شدم یاد گرفتم 

و نمیتونم واقعا جلوی کسی بشینم مثه قبل ذوق کنم شاد باشم میخونم کسی رو ببینم 

فقط تو زندگی خودم خیلی خوبم و شادکام ولی نمیتونم کس دیگه ای رو بپذیرم

نمیدونم چقدر با این توی رابطه واقعی بودی آخه

خیلی خیلی زیاد دیگ تو متن گفتم 

عریرم نمیتونم بگم خوشحالم ک مثه همین الان یه پسری سر راهمه هزار برابر موقعیت بهتر و آدم تر ولی نمیتو ...

یکی بهت ظلم کرد و دلتو با خودش برده و کار زشت کرده تو لا کیس دیگری این کار اونو تکرار نکن اگه کسی رو این همه قبولش نداری اشتباه دلشو ببری کات کن با این شرایط داری به کیس جدیدت ظلم میکنی رهاش کن بزاربره شاید یکی خرفهاسو بفهما و جدی بگیردش 

😊