2777
2789
عنوان

اگه بهت بگن خوشگلی و سفیدی اما

323 بازدید | 19 پست

ولی خودت این حس رو نداشته باشی چجوری درستش میشه کرد که احساس زیبایی کنم

اصلا با قیافه ایرانی و شرقی نمیتونم کنار بیام ببخشید اینو میگم امیدوارم کسی ناراحت نشه

مثلاً چشم آبی با موی تیره زیباست به نظرم 

ته چهره روس خیلی خوشگله 

وقتی قیافه اروپایی هارو میبینم حسرت میخورم که چرا چشم آبی نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکلیل میرنن چشم ابی ها خوت و دوست داشته باش بابا شاید باورت نشه من عاشق چشمای مشکی و خمارم که کسی ز ...

بقیه میگن ولی نمیتونم بپذیرم 

حتی روشن ترین کرم پودر رو خریدم از پوستم تیره تر بود ولی خودم حس سیاهی رو دارم

بقیه میگن سفیدی

خب لابد الکی میگن و واقعا زشتی‌. کاریش نمیشه کرد حسرت برای چیزیه که بشه به دستش آورد نه آرزوی محال! عمل جراحی و آرایش بیش از حد هم نکن که بدتر میشه.

روی خصوصیات دیگت کار کن که نقص ظاهرت رو جبران کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

واقعا حس بدیه درکت میکنم منم همه بهم میگن زیبایی دوران مجردی خیلیا میگفتن

بعد عروسی هم حتی توی مراسم ها همه میگن زیبایی ولی خودم این حسو ندارم 

با اینکه هر جایی برای بار اول برم فکر میکنن بینیمو عمل کردم چون فرمش مثل عمل کرده هاست

پوستمم جوش نداره

اما خودم این حسو ندارم مثلا اونروزی یه خانومه گفت خیلی خوشگل و زیبایی اومدم به شوهرم گفتم خندید گفت مسخرت کرده

نمیدونم چرا ولی چون شوهرم زیاد بهم نمیگه و مسخرم میکنه خودمم حس میکنم زشتم

من هم پوستم خیلی سفیده هم موهام ابروهام مژهام طلایی و بوره همم چشمام تیله ای(رنگش ثابت نیست) هرجا میرم میگن خیلی خوشگلی اما قیافم برای خودم معمولیه چون بهش عادت کردم اما جایی میرم نه براشون جالبه خب دیگه قیافه برای خوده آدم عادیه ولی برای  دیگران نه اینطور نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب لابد الکی میگن و واقعا زشتی‌. کاریش نمیشه کرد حسرت برای چیزیه که بشه به دستش آورد نه آرزوی محال! ...

قیافه چشم آبی و بور دوست دارم که میشه اروپایی و آمریکایی

آدریانا لیما، یه مدل بود ورونیکا ، تیلور هیل ، کایلی جنر اینا خیلی زیبا هستن به نظرم

ولی الناز شاکر دوست چشم رنگی هست ولی نمی پسندم 

واقعا حس بدیه درکت میکنم منم همه بهم میگن زیبایی دوران مجردی خیلیا میگفتنبعد عروسی هم حتی توی مراسم ...

منم داداشم مسخرم می‌کنه

به قیافه سگم که هاسکی بود هم گیر میداد سفید و چشم آبی بود

من هم پوستم خیلی سفیده هم موهام ابروهام مژهام طلایی و بوره همم چشمام تیله ای(رنگش ثابت نیست) هرجا می ...

چشم آبی و موی بور خیلی خوشگله

حتی اگه اجزای صورتت هم معمولی باشه این رنگ باعث میشه خیلی زیباتر باشی