بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هستی عکس قرص که دیدم ناراحت شدم وگرنه دوست ندارم نه با تو و نه دوستات هم کلام بشم شماهم متاهلی و فرز ...
نه عزیزم اشتباه میکنید من فقط نمیخوام کسی از دستم ناراحت باشه اون عکسم از گوگل برداشتم ممنون که نگران حال من بودین اشتباه کردم اون عکسو گذاشتم در اولین فرصت پاک میکنم
این چیه؟؟من در جریان شما چندتا خانم که با اون مرتیکه taraj دوستین هستم چرا واسه یه آدم اشغال که اینج ...
خانم چشم قشنگ اولا آشغال خودتی.دوما بتو ربطی نداره .سوما توچکاره ی سایتی تو برو بچشم آیروت برس .این خانم خودش زنده س و وکیل وصی نمیخواد اگه بار دیگه توهین بکنید پدر صاخبسایتو در میارم تو گشت ارشاد ی اینجا.اول خودتو درست کن بعدش امر به معروف ونهی از منکر بکن. همهتوی این سایت سهیمن چون هر کدوم روزی حداقل ی گیگ نت مصرف میکنند.خودت داری جو اینجا رو بهم می ریزی با این قضاوتهای الکیت.اول بپرس چی شده بعدش حکم صادر کن.