2777
2789
عنوان

یه روز کسل کننده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 342 پست
من از جریانات شماها خبر ندارم منظورم از حقیقت اینه که شما و اون چندتا کاربر که دوستت هستن، با کاربر ...

از کجا میدونید لایک کردن تاپییک یکی یعنی دوست بودن

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
من با کسی دوست نیستم بهتره تهمت نزنیم به هم

هستی 

عکس قرص که دیدم ناراحت شدم وگرنه دوست ندارم نه با تو و نه دوستات هم کلام بشم 

شماهم متاهلی و فرزند داری بهتره این مسخره بازی هارو تمومش کنی 

خودتون ناراحت نکنید دنیا ارزش هیچی نداره

❤️دنیام پسرام❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از جریانات شماها خبر ندارم منظورم از حقیقت اینه که شما و اون چندتا کاربر که دوستت هستن، با کاربر ...

اصلا دوست باشن به شما چه ربطی داره نکنه باید ازشما اجازه بگیرن 

هستی عکس قرص که دیدم ناراحت شدم وگرنه دوست ندارم نه با تو و نه دوستات هم کلام بشم شماهم متاهلی و فرز ...

نه عزیزم اشتباه میکنید من فقط نمی‌خوام کسی از دستم ناراحت باشه اون عکسم از گوگل برداشتم ممنون که نگران حال من بودین اشتباه کردم اون عکسو گذاشتم در اولین فرصت پاک میکنم

این چیه؟؟من در جریان شما چندتا خانم که با اون مرتیکه taraj دوستین هستم چرا واسه یه آدم اشغال که اینج ...

خانم چشم قشنگ اولا آشغال خودتی.دوما بتو ربطی نداره .سوما توچکاره‌ ی سایتی تو برو بچشم آیروت برس .این خانم خودش زنده س و وکیل وصی نمیخواد اگه بار دیگه توهین‌ بکنید‌ پدر صاخب‌سایتو در میارم تو گشت ارشاد ی اینجا‌.اول خودتو درست کن بعدش امر به معروف ونهی از منکر بکن. همه‌توی این سایت   سهیمن چون هر کدوم روزی حداقل ی گیگ نت مصرف میکنند.خودت داری جو اینجا رو بهم می ریزی با این قضاوتهای الکیت.اول بپرس چی شده بعدش حکم صادر کن.

اعوذومنم شیطان رجیم💔😅🥀
اصلا دوست باشن به شما چه ربطی داره نکنه باید ازشما اجازه بگیرن

همگی دسته جمعی بریزن تو یه اپلیکیشن 

جو اینجارو خراب نکنن و باعث بشن مردای مریض زیاد بشن

❤️دنیام پسرام❤️
خانم چشم قشنگ اولا آشغال خودتی.دوما بتو ربطی نداره .سوما توچکاره‌ ی سایتی تو برو بچشم آیروت برس .این ...

@niniyar_2 این آقا دائم چندتا کاربر تگ میکنه و ازشون میخواد درخواستشو قبول کنن 

و با استارتر دوستن 

پستایی که نشون میده دوستن گزارش زدم

❤️دنیام پسرام❤️
همگی دسته جمعی بریزن تو یه اپلیکیشن جو اینجارو خراب نکنن و باعث بشن مردای مریض زیاد بشن

بخدا من دیگه الان با کسی اینجا دوست نیستم  نه زن نه مرد تنهایی ببهتره