2777
2789
عنوان

شیر نحوردن نوزاد

287 بازدید | 70 پست

دخترم سه ماهشه یک هفته هست شیر نمیخوره با گریه جیغ شاید دو سه دقیقه بخوره 

کسی تجربه ی داره؟؟

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر که بلد باشه مثلا توی دارو سنتی و اینا باشه، با دستش طاق دهن بچه رو میده بالاشاید خوب بشه

میترسم کسی هم انجام نمیده اینکارو دور برم

شاید دل درد داره شاید شیرت نمیسازه و دلایل خیلی زیادی داره ،باید معاینه بشه اینطوری ک نمیشه نظر داد ...

بردم پریروز گفت مشکلی نداره خوبه همه چیزش گفتم شیر نمیخوره گفت باید حوصله به خرج بدی تلاش کنی تا سینه رو بگیره ولی کلا از سینه زده شده 

هیچ‌چیزم نخوردم که بگم طعم شیر خراب شده

ممکن به خاطر گرمای هوا باشه .چون شیرت هم گرم میشه .با اب ولرم شستشو وبعد به دهان نوزادت بده.اگه ا ...

همش خونه هستم کولر روشنه گرم نیست که بخواد شیر نخوره  ولی شیر خشک میدم میخوره 

شیرت کم نشده ؟و ببخشید اینو میگم واسه اطرافیان پیش اومده بود سینه شون گرم بود بچه شون نمیگرفت .

یعنی چجوری سینه گرم بوده

نه شیرم کم نیست

یه چیز دیگه اینم شنیدم که چون مکیدن سینه مادر نسبت به گرفتن شیشه سخت تر بعضی نوزادا بعد یه مدتی ترجی ...

اره احتمالا همینه

چقد زمان میذاری برای شیردهی 

اول اینکه جاتو قشنگ راحت بکن از بالشهای نرم و راحت چن تا استفاده کن ک جای بچه هم اوکی باشه 

نحوه ی درست سینه در دست گرفتن رو آموزش ببین البته اگه بچه ی اولته (ب شکل Cباید دستتو بگیری ) و اینکه اصلا عجله نکن با حوصله بهش شیر بده باهاش صحبت کن ،لالایی بخون 

ببین عکس العملش چیه 

البته ک یکبار نه ،چندین بار اینکارو بکن ببین بهتر میشه 

بعد غذاهاتم خیلی دقت کن 

لبنیات ،حبوبات  اینا دل درد میده 

کم کم شیر بخوره جون بگیره با قدرت بیشتری سینه رو میگیره انشالله