2777
2789
عنوان

بد خوابی نوزاد

72 بازدید | 6 پست

سلام وقت به خیر پسرم ۲ ماهش هست شبا خیلی داره اذیت میکنه با این که خانومم شر کافی بهش میده مای بیبیش رو عوض میکنه خودمم عاروقش رو میگیرم ولی بازم بد میخوابه شاید تا ۳ ۴ صبح ۱۰ بار بیدار میشه و گریه میکنه راهکاری هست برای این که راحت بخوابه؟؟ واسه شیر دادن بهش مامانش ۳ ساعت یک بار خودش بیدارش میکنه بهش شیر میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش کمه ۳ساعت زیاده ۲ساعت ۱بار شیرش بدین

بعد احتمالا کولیک و نفخ داره شکمش رو ماساژ بدین با روغن زیتون

خانمتون هم غذاهای نفاخ و  چیزای ترش مثله گوجه و کیوی و دوغ...رو محدود کنه

از جهت گرما و سرما هم چکش کنید و نزدیک مادرش بخوابه بچه این سن بوی مادر براش مهمه

روی بغل حالت گهواره تکانش بدین آرام میشه

ی دورس چند وقت دیگه بهتر میشه

خداحفظش کنه

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

احتنالا دلدرد و کولیک داره ببرینش دکتر اگه کولیک یا رفلاکس باشه تشخیص میدن دارو میدن پسرمنم ۵ ماهشه تا ۳ ماه دیوونمون کرده بود شیفتی منو شوهرم بیدار میمونیدم بعدفهمیدیم کولیک داره شربت گریپ میکسچر دکتر داد الان خداروشکر شبا راحت میخوابه ازساعت ۱۲ تا ۵ صبح بیدار نمیشه ۵ بیدار میشه شیر میخوره دوباره میخوابه تا ۸

البته بچه من شیرخشک نان میخورد دکتر عوض کرد گفت آپتامیل بخوره اگه بچتون شیرمادرمیخوره مادر نباید غذای نفخ دار و سنگین بخوره 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....