2777
2789

سلام من یکسالوخورده هست ازدواج کردم.شوهرم بشدت مخالف درس و سرکاررفتن زنه.من یکسال تمام کلی درس خوندم و هزینه کردم حدودای۷۰ تومن.اما یه هفته مونده ب کنکور دوستمو ازدست دادم و انگیزم ازدست رفت.و برای همین تلاشام رو هوا موند.امسالم میخام دوباره بخونم اما خیلی شوهرم عصبیه خیلی سخته بخام دوباره استارت بزنم.ازیه طرفی هم دانشجو انصرافی ام و تحصیلات وهنر خاصی هم ندارم.مهریه هم ندارم باشوهرمم آیندم نامعلومه.ازنظرتون چیکارکنم بیخیال درس و پیشرفت و خونه داری و شوهرداری کنم؟ یا نه ادامه بدم ناامید نشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمالا شوهرت از این ۷۰ تومنه ناراضیه..

بخون حتما چون اگر نخونی پشیمون میشی..

واسه آزمون ماه دی بخون

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

خونه خودتی؟ یا نامزدی؟

تلاشتو بکن و خرش کن یه جور این یکسالو چون معمولا قلق دارن مردا بعد خودش خوشحال میشه درس خوندی و برای اینده بچه هات تلاش کردی

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
نه خیلی حسوده اتفاقا.دردش میگیره ک تلاش کنم پیشرفت کنم

به مرور خوب میشه معمولا مردای ایرانی مخالف تحصیلو کار خانما هستن از یه طرف حق میدم چون جامعه به شدت گرگ شده از یه طرف برای اینده بچه تلاش کن

چون ممکن نیست بدونی ایندع چی تو انتظارتع

عزیزم هرجور تونستی قلقشو بگیر این یکسال هرچی گفته بهش توجه نکن لوسش بکن اما درستو اروم اروم بخون

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
به مرور خوب میشه معمولا مردای ایرانی مخالف تحصیلو کار خانما هستن از یه طرف حق میدم چون جامعه به شدت ...

اره نباید زحماتمو ب فنابدم واقعاحیفه.چون تاپیکامو ببینی متوجه میشی راهی جز این ندارم

اره نباید زحماتمو ب فنابدم واقعاحیفه.چون تاپیکامو ببینی متوجه میشی راهی جز این ندارم

قطعا موفقی