2777
2789
عنوان

میخوام برا ناهار آبگوشت بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست گلت درد نکنه🌱

مرزه کوهی و به بزنی  قوت غذا رو میبره بالا

رب استفاده نکن چون همه خاصیت آبگوشت از جمله خونسازی رو خنثی میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

پیاز رو با رنده درشت رنده کن و با ادویه نمک و فلفل و زردچوبه سرخش کن ک رنگ پیاز طلایی بشه

گوشت ها رو هم از قبل بزار تو اب نمک و سرکه بوی زحم اش رو بگیره

بعد گوشت ها رو هم سرخ کن 

رب رو هم سرخ کن  اگه رب انار هم داری یکم بریز و سرخ کن آلو یا الوچه خورشتی هم داری بریز روش 

نخود و لوبیا رو هم از قبل بزار دو سه ساعتی بپزه تو یه قابلمه ک خوب باز بشه و بعد ابش رو بریز بره ک نفخ نداشته باشه

بعد اینا رو با هم بریز تو قابلمه و اب رو بریز تا روی گوشت ها رو بگیره بعد بزار تو فر یا روی گاز و تا دو ساعت ب حال خود بپزه بعد اگه گوشتها رو تست کنی و نرم شده بود اماده خوردنه 

هنوز رب نزدم ،چی بزنم پس برا رنگش؟

فکر کنم تا الان نهارتو نوش جان کردی 😆😆 من زردچوبه میزنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
جات خالی مزه بهشت میداد

نوش جان گوشت بشه به تنت ❤🌹🌹❤