2777
2789

یکم طولانی شد شرمنده با این آقا آشنا دوست شدم کلی پیگیر بود اوایل من ۲۱ سالمه ایشون ۲۷ سالشونه و اینکه خردادی هست من اردیبهشت و بلاخره من بعد از کلی سخت گیری اوکی شدم و وقتی پیشش هستم مهربون هست آقا ولی از پیشش ک میام سرد خشک بی دلیل جواب نداده به هیچ پیام هام و منم چون آخرین پیام مال خودم بود گفتگو رو پاک کردم بعد از ۴ روز خودم باز پیام دادم  ولی بازم با  خودم گفتم هرچی تو دلمه بهش بگم ۲۳ تا پیام تو تلگرام همینا ک عکسشو گذاشتم فرستادم انلاین بود ولی حتی تیک نزد و من هرچی گفتم جواب نداد  متوجه شدم بازیچیه بودم هدفم الان حرف های ک زدم هستش نهدچیزی ^_^به نظر شما خوب نوشتم آیا حرف هام بده دیک حوصله نداشتم کلی برای شما عزیزان حرف بزنم میدونید خسته ام دوست دارم بیشتر توضیحات  بدم ولی خلاصه کردم براتون ممنون فقط کل هدفم از تاپیک اینه آیا بد کردم حرف های دلمو گفتم کوچیک خار شدم یا نباید این کارو میکردم هرچی بگین من با احترام قبول میکنم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه این چه رفتاریه؟ کارت صد از صد اشتباه بوده این همه حرف زدن و پیام دادن خالی کردن خودت نیست نشون دادن ضعفته

رابطه رو با یدونه نه دو تا پیام تو چهار تا جمله اساسی تموم میکنن

من که خانومم حوصلم نکشید همشو بخونم خیلی خیلی کارت اشتباه بوده 

از این شخص که گذشت رو خودت کار کن شخصیتت قوی تر و محکم تر از این حرفا باشه

وای چیه اینقدر بغل بغل کردی

بلاکش کن بره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

کاش پیام نمیدادی وقتی دیدی پیشش هستی مهربونه خوب دلیلش واضحه همون موقع باید این رابطه رو تموم میکردی بدون هیچ حرفی اونوقت وقتی بهت نیاز داشت خودش پیگیری میشد تو بی محلی میکردی 

با چیزایی که نوشتی کاملا حق داره ازت فراری باشه

من مگه چیزی گفتم همش صبح بخیر شب بخیر میگفتم ولی اون با یک کلمه جواب میداد تمام این حرفا موند تو دلم غم باد گرفت دلم  خاستم حرف های دلمو بهش بگم بازم مرسی از نظرتون ^_^

آخه این چه رفتاریه؟ کارت صد از صد اشتباه بوده این همه حرف زدن و پیام دادن خالی کردن خودت نیست نشون د ...

بله واقعیتش نخاستم پیام بدم ولی میدونی دلم خیلی پر بود درعوض خاستم سبک بشم هرچی تو دلم بود گفتم سیاست ب کار نبردم ممنون از شما مرسی از وقتتون^_^