2777
2789
عنوان

مرفولوژی صفر و ای وی اف

115 بازدید | 9 پست

سلام خانما خواهش میکنم کمک کنین اگه چیزی میدونین

برای ای وی اف اقدام کردیم تو مرکز ناباروری همسرم ازمایش اسپرم داد و تعداد و بقیه چیزا خوبن فقط مرفولوژی زده صفر.

حالا بنظر شما بااین شرایط میشه ای وی اف کرد یا چون مرفولوژی یاهمون شکلشون که صفره نمیشه؟؟؟

عزیزم کدوم مرکز ناباروری رفتین 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شهر خودمون دزفول ام البنین

ایشالا دامنت سبز شه 

منم تو راهم دارم میرم مرکز رویان تهران 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ایشالا خدا کمکت کنه و یه بچه ی سالم بهت بده عزیزم

ممنون گلم همچنین

شما تو چه مرحله ایی هستین الان عزیزم

من اولین باره دارم میرم 

همسرم واریکوسل داره تعداد اسپرمش خوبه ولی شکسته و مشکل دارن 

خودمم تنبلی تخمدان دارم 

میریم ببینیم چی میشه دوباره آزمایش بده شوهرم خودمم سونو بدم ببینیم چی میگن

من اولین باره دارم میرم همسرم واریکوسل داره تعداد اسپرمش خوبه ولی شکسته و مشکل دارن خودمم تنبلی تخمد ...

اها پس مثه مایین ماهم اول راهیم ...نگران نباش ایشالا باردار میشی زود

اها پس مثه مایین ماهم اول راهیم ...نگران نباش ایشالا باردار میشی زود

خدا کمکمون کنه