2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم بد دیدم بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 68 پست
ما هر چی که هستیم از سرشون ام زیادیم والا بخدا مگه قراره همیشه یه جور بمونیم بارداری هست زایمان هست ...

ممنونم ازتون ❤️

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
خب بکننخیانت که نمی‌کننتازه مردی که خود... می‌کنه دلیلش اینه‌که نیازاتش رو ی زن نتونسته برآورده کنه ...

ممکنم هست اون مرد مریض جن.سی باشه ن؟همیشه ک زن مقصر نیست . خودت به خودت رحم نمیکنی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنم هست اون مرد مریض جن.سی باشه ن؟همیشه ک زن مقصر نیست . خودت به خودت رحم نمیکنی شما

یک مریض جنسی‌هم وقتی نیازات‌ش بر طرف بشه نیازی به خود ارضایی پیدا نمی‌کنه...

و در ضمن نگفتم زن مقصره و این‌که به چه علّت به خودم رحم نکردم؟!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یک مریض جنسی‌هم وقتی نیازات‌ش بر طرف بشه نیازی به خود ارضایی پیدا نمی‌کنه...و در ضمن نگفتم زن مقصره ...

همین حرفت ک از سمت ی زن ار.ضا نشده ینی شما زنو مقصر میدونی و وقتی توی همه چیز زنو مقصر بدونی ینی به خودت و جنس خودت رحم نمیکنی . درضمن مریض ج.نسی باید درمان شه چون نمیشه به نیازاتش پاسخ داد و اسمش روشه:مریض

همین حرفت ک از سمت ی زن ار.ضا نشده ینی شما زنو مقصر میدونی و وقتی توی همه چیز زنو مقصر بدونی ینی به ...

من نگفتم چون زن نیازات‌ش رو بر طرف نکرده مقصره...

در پاسخ اون کاربر گفتم که گفت اونی که خود... می‌کنه چی گفتم دلیل‌ش برای این‌کار اینه

حالا چه مقصر باشه زن چه نباشه دلیل‌ش اینه...

من نگفتم چه کسی این وسط تقصیر داره یا نه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خانومای که اومدین واقعا ممنونم ازتون باعث شدین حالم خیلی بهتر بشه و خودمو جمع کنم . خیلی ممنونم واقعا ❤️

@دوین_آکین  

@جوجرنگی  

@جبرائیللل  

@پس_توضیحات  

@aftabgardonm  

اووووو چقد حساسی واس این مگه ادم گریه میکنه؟؟؟؟،😐😐😐 بیخیال تورو خدا. 

میدونم حس بدیه ادم ناراحت میشه ولی نه دگ در این حد

اعتماد به نفس داشته باش لطفا

مطمعنم همسرتم ازلحاظ ظاهری ایراداتی داره که باب میل تو نیست ایا اونم انقدر حساسیت نشون میده؟

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

عزیزم پادکست های مرتبط با حس ارزشمندی،عزت نفس،اعتماد به نفس و من درونی گوش کن و کتاب زیاد بخون جوری ...

عزیزم از کجا میگیری اینارو؟ منم بگیرم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

خانومای که اومدین واقعا ممنونم ازتون باعث شدین حالم خیلی بهتر بشه و خودمو جمع کنم . خیلی ممنونم واقعا ❤️

@za1  

@یک_عدد_دخمل_خوب  

@نوراحیل  

@شمعدونی402  

@پروو_قرنیه_مشکی  

خانومای که اومدین واقعا ممنونم ازتون باعث شدین حالم خیلی بهتر بشه و خودمو جمع کنم . خیلی ممنونم واقع ...

انشالله به ارامش برسی عزیزم هم ارامش درونی هم ارامش در زندگیت 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹