2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم بد دیدم بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پادکست های مرتبط با حس ارزشمندی،عزت نفس،اعتماد به نفس و من درونی گوش کن و کتاب زیاد بخون جوری که من الان عاشق خودمم شوهرمم منو میپرسته اما اگه دوسمم نداشت مهم نبود مهم خودمم حس خوبی که به خودم دارم😌

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

خودش مگه خیلی شبیه بازیگرای مرد اون فیلماس که تو رو اونجوری میخواد؟؟؟

سیکس پک و هیکل عالی و قد بلند و همه چی تموم شدن واسه ما این مردا الان؟؟؟؟؟؟

تو هم عاشق خودت باش انقدررررررر به خودت عشق بده نتونه ذره ای از تو بد بگه

افرین خوشم میاد خانومایی که کامنت میزارن همه اعتماد به نفس بالا دارن ایول خانوماااا

ما هر چی که هستیم از سرشون ام زیادیم والا بخدا مگه قراره همیشه یه جور بمونیم بارداری هست زایمان هست پیری هست 

ما هر چی که هستیم از سرشون ام زیادیم والا بخدا مگه قراره همیشه یه جور بمونیم بارداری هست زایمان هست ...

اره واقعااااا

این مردارو همین ما گنده کردیم

وگرنه مگه ما بهشون میگیم برو باشگاه شکم گندتو اب کن

همش مواظبیم خسته نشن قدرشون رو میدونیم

نگرانشونیم

بخدا این مردا پرنسس شدن

خانومای که اومدین واقعا ممنونم ازتون باعث شدین حالم خیلی بهتر بشه و خودمو جمع کنم . خیلی ممنونم واقعا ❤️

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍