2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم بد دیدم بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 68 پست
خانومای که اومدین واقعا ممنونم ازتون باعث شدین حالم خیلی بهتر بشه و خودمو جمع کنم . خیلی ممنونم واقع ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم انشالله تنت سالم باشه و لبت خندون ، شب خوبی رو هم برات ارزومندم❤️

اووووو چقد حساسی واس این مگه ادم گریه میکنه؟؟؟؟،😐😐😐 بیخیال تورو خدا. میدونم حس بدیه ادم ناراحت می ...

راست میگین من خودمو الکی دست پایین و پرکمبود دیدم 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگین من خودمو الکی دست پایین و پرکمبود دیدم

یه چیزی بهت بگم 

همه ی مردا فیلمای اونجوری میبیننن من تو گوشی دوست پ####سرم ، داییم ، عموم حتی بابام دیدم

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

خانومای که اومدین واقعا ممنونم ازتون باعث شدین حالم خیلی بهتر بشه و خودمو جمع کنم . خیلی ممنونم واقع ...

فدات

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

عزیزم از کجا میگیری اینارو؟ منم بگیرم

کتابامو از دی جی کالا کمی جنس برگه ها ضعیفه ولی ارزونه اگه کیفیت خوب میخوای برو انقلاب حضوری بخر...پادکست های بیتا حسینی و فراز قورچیان رو از پیجشون رایگان تهیه میکنم بعضیاشم پولیه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

خواهش میکنم گلم☘️🌹✨

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه