2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادرشوهرم

860 بازدید | 21 پست

اگه اول من وارد خونه‌اش بشم با من احوالپرسی نمیکنه و جواب سلام نمیده و فقط نگاه میکنه... صبر می‌کنه شوهرم بیاد. بعد از اینکه با اون سلام و بغل و روبوسی کرد بعد جواب من رو میده. به نظرتون چرا اینجوریه. هرچقدر هم سعی میکنم اولین نفری که وارد میشم نباشم نمیشه. شوهرم خیلی مبادی آدابه و با احترام وایمیسته تا من وارد شم و تعارف می‌کنه و بعد خودش کفشاشو در میاره. بین کفش درآوردن شوهرم و وارد شدن من یه تایم سی ثانیه‌ای وقفه میفته.

یه بار با شوخی و خنده همون اول که وارد شدیم و این موقعیت پیش اومد گفتم که مامان اول با پسر احوالپرسی می‌کنه و بعد با دختر و عععع تبعیض میذاریدااا و از این حرفا زدم.  ولی هربار این مسأله تکرار میشه.

چه کنم خانوما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام سلام نکن بذار شوهرت بیاد باهم واردشدید بعد شوهرت تو تازه سلام کن 

اگر اتفاقی زودتر رفتی وایسا زل بزن نگاش کن 

فقط احترام الکی جلو پسرش میخواد بگه به زنت ببین احترام میگذارم به شما هم میخواد بگه او کسی نیستی اصل پسرم هست 

شمام سلام نکن بذار شوهرت بیاد باهم واردشدید بعد شوهرت تو تازه سلام کن اگر اتفاقی زودتر رفتی وایسا زل ...

آره دقیقا همچین برداشتی دارم منم

ولی نمیخوام مسأله رو بزرگ کنم و بفهمه ناراحت میشم از رفتارش

خب عزیز من یکم بهت بربخوره دیگه 

چه دل گنده ای با این رفتار مادرشوهرت 

یا همزمان وارد بشید یا بعد از همسرت وارد شو البته 

من هر وقت که میرم خونه مادرشوهر که اکثرا هم بقیه خواهر برادرها هستن و جمعن همسرم وقتی میخواد کلید بندازه تو در و بره تو حیاط قبلش من آیفون خونه رو میزنم و اعلام ورود میکنم و تا نیان خوشامد گویی وارد ساختمون نمیشم البته بنده خداها خیلی احترام میزارن و همشون برای خوش آمد گویی بلند میشن و دم در میان 

رفتی نگاش کن اصلااااا سلام نده شوهرت اومد سلام کرد و روبوسی توهم یه سلام یواش بده

جلوی شوهرم بغلم می‌کنه و گرم میگیره😁

گفتم اینجا بپرسم شاید توی طرز فکر بعضیا این یه معنی خاصی داره و رسمشون اینه و من متوجه نمیشم

سلام احوال پرسی نکن بزار با پسرش احوال پرسی کنه بعد سلام بده ، زول بزن تو چشمش نگاش کن از رو بره

یه جوری نگاهم می‌کنه که با نگاهش میگه: اَه تو کی هستی اومدی خونه‌ام؟! پسرم کو؟ کجاس؟ چرا نمیبینش؟! 😬😄