2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم کانسیلر خوبه

47 بازدید | 6 پست

دوستان من زیر چشمام تیره‌اس نه خیلی ولی خب دوس ندارم اینطوری

تا حالا هم از کرم‌ پودر و کانسیلر و اینا استفاده نکردم ( شنیده بودم کرم پودر پوستو خراب می‌کنه)

حالا می‌خوام برای زیر چشمام کانسیلر بگیرم ولی اصلا اطلاعی ندارم که چه برندی خوبه میشه شما معرفی کنین که خودتون استفاده کردین و راضی بودین 

و اینکه کامل تیرگی رو کاور می‌کنه؟

پودر فیکس و پرایمر و..هم نیازه؟

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

کالیستا استفاده میکنم گاهی 

و ضدآفتاب رنگی ژنو‌‌ 

اما شنیدم ضد آفتاب دور چشم هم خیلی عالیه و مثل کانسیلر عمل میکنه از داروخونه سوال کن 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کالیستا استفاده میکنم گاهی و ضدآفتاب رنگی ژنو‌‌ اما شنیدم ضد آفتاب دور چشم هم خیلی عالیه و مثل کانسی ...

مرسی❤️

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋