2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون باید از این مرد جدابشیم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازش مدرک نداری؟؟؟ آورده خونه چه جوری ؟؟ کاش با مامور میرسیدی خدمتش. چهرجوری با این حجم از خیانت هنوز ...

نه مدرکی نموند تو گوشیم یه چیزایی داشتم از چت هاش و اینا اما رفته بود پاک کرده بود بعدشم اصلا توقع نداشتم روزی ک رسیدم یهو خونه در باز کردم دیدم شال و کیف یه زن رو مبله جلو در خشکم زد شوهرم منو هل داد بیرون نذاشت برم داخل پاهام سست بود زبونم قفل بود نمیدونستم کجام باید چکار کنم اون لحظه فکر میکردم هیچی مهم نیست همه چی اینجا تمام شده زدم زیر گریه رفتم پایین ساختمون زنگ زدم برادرش چون خونشون نزدیک بود اومد منو برد اما نرفت بالا منو گذاشت خونشون و برگشت با شوهرم دعوا یعنی نمی‌خواست من طرفو ببینم و تو در و همسایه آبروریزی بشه چون همه میشناسنشون و بعدش من موندم و یه عذاب عذابی ک چرا سکوت کردم چرا گریه کردم چرا داد نزدم چرا دختره را ندیدم نزدمش و خیلی چیزا

بآید جلوشو میگرفتی

اول ازش میترسیدم شاید تو خودم می‌ریختم چون داد میزد چندبار دعوا کردم انکار میکرد دروغ میگفت میگفت من بیمارم حتی ب خانوادش گفتم میگفت این بیمار روانی شکاکه منم میگفتم شکاکم مریضم آدم با زن مریض زندگی نمیکنه یه مدت بیخیالش شدم چکش نکردم و دیدم دختر آورد خونه دیگه ب خانوادش گفتم نتونست انکار کنه 

نه مدرکی نموند تو گوشیم یه چیزایی داشتم از چت هاش و اینا اما رفته بود پاک کرده بود بعدشم اصلا توقع ن ...

قربون دل پر دردت برم . چه جوری تحمل کردی چرا موندی تا الان؟؟ باید داد و بیداد میکردی آبروی شوهرت و اون زن رو میبردی و میرفتی داخل خونه قیمه قیمه میکردیش. . چرا تا الان توی این زندگی موندی؟؟ شرایط طلاق نداری؟؟ خانوادت حمایت نمیکنن??

نه ندارم و نمیخواییم

من بلدم محاسبه کنم بچه دار میشید یا نه ( بچه ی مشترک ینی ) محاسبه به روش ابن سینا 

محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه به شیخ بهایی )

محاسبه ی ستاره ی عشق 

محاسبه ی لوح اختلاط ( محاسبه به روش میر داماد ) 

محاسبه ی درجه ی دوستی زن و مرد ( به روش ابن سینا ) [[ حتی بین ۲ دوست ،،، شخص و پارتنرش ،،، بین فلان دختر خاله با فلان دختر خاله ،،، بین مادر و فلان بچش ،،، ]] 

محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد 

محاسبه ی دانستن عاقبت این دو 

( عقد در روز نحس بوده یا روز سعد ) روز نحس ایناس : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) مثلاً تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ؛؛؛؛؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) ؛؛؛؛؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛؛؛؛؛ روز شنبه ( نحس اکبر از ساعت ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه ) 

من تاپیکش رو دارم ( اولین تاپیکم‌ : طالع بینی ازدواج : ولی توضیحات تکمیلیش مونده تکمیل شد همراه با آموزش محاسبات ؛ تگت میکنم