2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون باید از این مرد جدابشیم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 42 پست
مشاور رفتیم حرفای من جوریه چون از روزی ک زنش شدم با زنای دیگه چت میکرد باعث شد بدبین و شکاک بشم تو خ ...

خوب پس دو راه داری یا تحملش کنی یا جدا بشی

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست
پس رفتارت رو اصلاح کن همین که میگم بذار یکم استرس بیفته به جونش که چرا زنگم نمیزنه خبر نمیگیره بدون ...

حس میکنم این راه حل روش اثر داره اما هیچوقت نتونستم اینطور باشم چون اینجا هیچکس ندارم دوستی ک باهام بیاد بیرون برم خوشبگذرونم محلش نزارم شاید برا همین دلش قرص شده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس میکنم این راه حل روش اثر داره اما هیچوقت نتونستم اینطور باشم چون اینجا هیچکس ندارم دوستی ک باهام ...

تمرین کن میتونی نیاز به کسی نداری تفریحات یک نفره استخر پلرک و سینما و... 

یا طلاق نمیخواد یا نمیخواد چیزی بهت بده که بگه مهریتو ببخش که طلاقت بدم

دقیقا مهریم چیزی نیست 14رسکه است میتونه بده اما میخواد حق و حقوق دیگه ای نده بهم اما همیشه میگفت از دستت نمیدم ولی نمیدونم چرا خیانت کرد بهم ازش سر ترم خوشکلم 10 سال کوچیکترم نمیدونم واقعا اوایل خیلی حرمتش داشتم خیلی ذوق داشتم اما خاموش شد همه چی

حس میکنم این راه حل روش اثر داره اما هیچوقت نتونستم اینطور باشم چون اینجا هیچکس ندارم دوستی ک باهام ...

فهمیده که هر طور رفتار کنه شما همیشه هستی و نگرانی و دنبالشی پر رو شده واسه خودت ارزش قائل شو مردا از زنهای آویزون خوششون نمیاد

تمرین کن میتونی نیاز به کسی نداری تفریحات یک نفره استخر پلرک و سینما و...

شاید چون هیچوقت اینکارا نکردم تو مجردی تا الان شاید چون هیچوقت برا خودم وقت نذاشتم همینکارو میکنم کم کم سعی میکنم عوض بشم فکر کنم او نیست و بهش اهمیت ندم برم بیرون تنهایی پیگیرش نشم حتی اگر دروغ بگه محلش نزارم ببینم اگر درست شد ک شد شاید اصلا بعدش دیدم بدون او خیلی راحت میتونم زندگی کنم اتفاقا دنبال کار هستم خداکنه پیدا کنم 

فهمیده که هر طور رفتار کنه شما همیشه هستی و نگرانی و دنبالشی پر رو شده واسه خودت ارزش قائل شو مردا ا ...

دقیقا ممنون از راهنماییت عزیزم حالم خیلی بده امیدوارم بتونم خودم خوب بشم