2777
2789

باهم خورده بشه ولی طرفو یکی دوساعت بعد برسونن بیمارستان میکشه طرفو یا زنده میمونه بنظرتون؟؟؟؟

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

زنده میمونه اینا که قرصای عادین نترس چیزیش نمیشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص فشار قشنگ صورتت کبود و ورم میشه سردرد سرگیجه شدید داری  تا آخر عمرت فشار خون میگیری گاهی ورم پا داری 

استامینوفن هم ک کبد و معده تو ب گ ا میده

ن میمیری ن کما میری 

ی سال بعد دردهای مختلف میاد سراغت  

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
ان شاالله اون طرف هیچ وقت همچین کار اشتباهی رو انجام نده😔

انجام داده متاسفانخ

بیمارستانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

قرص فشار قشنگ صورتت کبود و ورم میشه سردرد سرگیجه شدید داری تا آخر عمرت فشار خون میگیری گاهی ورم پا ...

خدانکنه من باشم، یکی این کارا کرده الانم بیمارستانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بقیه اش رو نمیدونم چه بلایی سر ادم‌میاره ولی دو بسته قرص تیرویید هیچ کاری هم نکنه و خدا خواست و زند ...

من نیستم ک ، یکیه ک خورده و الانم بیمارستانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه من باشم، یکی این کارا کرده الانم بیمارستانه

ااااا از بس تاپیک چس ناله و خودکشی زیاد شده فک کردم خودتی 

طفلک دیگ معده اش براش معده نمیشه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
ااااا از بس تاپیک چس ناله و خودکشی زیاد شده فک کردم خودتی طفلک دیگ معده اش براش معده نمیشه

پنج ساله همش میگ خودکشی خودکشی، زندگی پدر مادرشا ب فنا داده با کاراش، همه دلشون یجورایی میخواد ک بمیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پنج ساله همش میگ خودکشی خودکشی، زندگی پدر مادرشا ب فنا داده با کاراش، همه دلشون یجورایی میخواد ک بمی ...

دختره ؟ چن سالشع 

دختره ؟ چن سالشع

اره

۱۸

از ۱۲  ۱۳ سالگی دوست پسر داشت و روابط بد میخواست، جلوشو گرفتن زد ب سیم آخر، ۵ساله همش آبروریزی، فرار از خانه قرص داد و بیداد و پلیس و و و ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40