2777
2789

سلام خانوما این تاپیک مربوط به دوستمه خیلی با هم صمیمی هستیم واقعا دلم براش میسوزه از من راهنمایی میخواد ولی نمیدونم چطور کمکش کنم هرچیم دلداریش میدم هیچ هر روز افسرده تر میشه 

قضیه از این قراره که دوستم یه دختر ۱۱ ساله داره چون شوهرش درگیر اعتیاد بود تصمیم داشت هیچ وقت باردار نشه تا این که شوهرش ترک کرد و دوستم دوسال صبر کرد تا از پاکی شوهرش مطمعن شه چون واقعا شوهرش دوست داشت و قصد جدایی نداشت 

خب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باردار هست و متوجه اعتیاد شوهرش شده روز به روز افسرده تر میشه هیچ جوره نمیتونه خودشو راضی کنه میگه تا این حد فکر نمیکردم بهم بد کنه اصلا نمیتونه شوهرش ببخشه یه چشمش اشکه یه چشمش خون حتی بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنه 

وقتی  با من صحبت میکنه از روزا و سختیای که کشیده قلبم بدرد میاد کاری از دستم بر نمیاد براش انجام بدم ار زندگی خسته شدع الان میگه دوس دارم جدا شم تا می بلاتکلیفی تا کی از این بترسم که ممکنه باز خطا کنه اینم بگم حق طلاق داره فقط بارداری دست و پاشو بسته 

خواهش میکنم هرکس میتونه و کاملا منطقی و عاقلانه بیرون از این قضایا راهنماییش کنه و این که ممکنه کلا اینترنت من قطع بشه و نتونم به سوالاتتون جواب بدم پیشاپیش معذرت میخوام سعی کردم تا هر جا بتونم جواب سوالایی که ممکنه پرسیده بشه رو بدم میام کل کامنت ها رو براش میخونم

دیگه بچش داره 5 ماهه میشه برای سقط دیر شده

اگه دو سه ماهه بود میشد این کارو کرد🙁

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)