2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینده ای داره ؟منم تجربی بودم الان میخوام برم ازاد اما موندم چه رشته ای برم که حداقل پول میدم یه چیز ...

والا اول باید ببینی دوستش داری یا نه آیندش چون علوم پایست ن اینده ای به اون صورت نداره مثل پزشکی و پیرا...ولی تنها چیزی ک تو این رشته مهمه علاقه زیاده...من به دلایلی اصلا نتونستم برم کنکور بدم متاسفانه هر دفعه اتفاقی افتاد...ولی دیگه الان تصمیم گرفتم اینو برم چون از دوازدهمم عاشق ژنتیک بودم...اگر دوست داری برو فقط بدون ک تا دکترا باید عزم و ارده تو قوی کنی چون وقتی وزارت بهداشتیا علوم ازمایشگلهیا هستن ژنتیکیا میکروبیولویها کاری ندارن چون جز علوم پایست و وزارت علوم مگه اینکه بخونی تا اخر و برلی دکترا مهاجرت کنی عالیهه کلا این رشته تو ایران بها نمیدن ولی اگر قصدت مهاجرته خیلی خوبه...اول دربارش درسهاش و مدل رشته خوب تحقیق کن   ..و اینکه اگر رفتی خیلی خوب درس بخون چون شایدبدون کنکور بگیره فکر کنی راحته ولی جز سخت ترین رشته هاست کلا این رشته و میکروبیولوژی شیمی محض فیزیک ریاضی محض اینا جز سخت ترین و شیرین ترین هان موفق باشی