شاید الان بگید حساسمو و. کوچیکمو اینا ولی واقعا میگم مامان بابام سَغلن زیاد نمیرن دنبال نمرم و خودم من امسال دارم میرم یازدهم پارسال یه مادری منو با خاک یکسان میکرد همش درحالی که دخترش با تقلب و نمره بگیر درحالی که شاید همسطح من بود یه صدم بالا میرفت یعنی شور و نشاط منو گرفته بودن مادر این و یکی دیگه
مامانم میگه من حساسم ولی یه روز خدا شاهده مامانمه لاز داشت تخربم میکرد انقدر یه بچه عقب موندم داشتم دربارا کلاس ریاصی کنکوری حرف میردم یهو با لحت خیلی کنایا ای گفت: میفهمی چی میگم معدلت چند شده؟
گفتم بله و بع. براس توصیح دادم چند بار خمین حرفو تکرار کرد مم اشکم در اومد گذاشتم رو بلندگو خدا شاهده بابتم که دوست نداره با زنا کلا حرب بزنه زدا بود سیم اخر اخرین حرفش با من این لو. که: میفهمی یا نه بگو معدلت چند شده؟ ) حالا انقد. معدل معدل می کنه دخترش ۱۹.۹۳ من ۱۹.۹۲ چون اون دنبال نمره دحترشه و تقلب میکنه من نمی کنم(
بابام حسابی زده رود سیم اخر ولی چون خوشش. نمیا. بحث کنه با زما محترمانه حسابشو گذاشت کع دستش
دو رکز نگدشت دوباره این مامانهومنو تحقیر کر. یعنی هر دفعه میومدیم کلاس ریاصی این به پن متلک مینداخت دترش همش منو پایین تر از خودش می کرد هر دوتاشون فقط به خاطر تینکه پدر مادرم شاغلن مثل یه خانم تونه دار نمی تونن بیان و نمی تونن با ایشون بحث کنن
امسالم مهایی داشتیم نمره ریاصبمو شنید دروغ گفت من گفتم ۱۹( البته استادمون پرسبد نمره خوبیم مبود ) اون من من گفت ۱۹.۵ به باا چوک نمرات بقیه پایین تر بود بعدش بد حالت یه جور خاصی گفت ۱۹.۵ ولی ۱۹.۷۵ مبشدم) فیزیکشم همینو میگلت شده بود ۱۸.۵( ولی مادرش از پتلک دست برنمیدار
لطفا یه بچهرو به خاطر اینا دست نندازید چن پدر مددرش نمیان با اینکه همه جوره پشتمم سر این مورد واقعا افسردگی گرفتم تدارو خوش نمیاد