2777
2789
عنوان

سبک شمردن و نخوندن نماز

221 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها . میشه راهنمایی یا کمک کنید . من آدمی نیستم که اصلا نماز نخونم یا روزه نگیرم و برام انجام این کارا مهمه . ولی خیلی وقتا پیش میاد که خیلی دیر میخونم یا چندروز یا چند هفته یهو نمیخونم . یا مثلا نذر یه دعا یا سوره ای میکنم ولی بعد از اینکه چندروز خوندم دیگه یا یادم میره بخونم یا دیگه حوصله نمیکنم بخونم . اینکه بگید آلارم بزار بخون و این چیزا اصلا رووم تاثیری نداره . الان هم باردارم و دوس دارم نماز خوندن و به شدت رعایت کنم که روی جنین تاثیر بزاره حتی اندازه ی یک درصد . خیلی هم ازین وضعیت خودم ناراحتم ولی باز انگار قدرت شیطون قوی تره و جلوی این کارامو میگیره میشه یه راهکار بدین که دیگه ترک نکنم نماز یا دعا و قرآن خوندن و ؟؟ ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا بیشتر فکر کن،

ببین چقدر دوستش داری♡

وقتی عشقت به خدا زیاد بشه دیگه با شوق میری سر نماز

صلوات با حضور قلب هم خیلی تاثیر داره

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

نشسته بخون. مطمئن باش خدا که اون بچه رو بهت داده خوشش نمیاد کوچیک نرین آسیبی بهش برسه اصلا همینکه با ...

اتفاقا چون کمرم قبلا شکسته و پلاتین تووشه و نمیتونم خم و راست شم چندساله نشسته میخونم. نخوندنم ربطی به شرایط جسمیم نداره اصلا . کلا از مجردی هم همین بودم یه وقتهایی دیوونه میشم انگار . الان هم شرایط جسمیم مانع نخوندنش نیس ، خودم خیلی تنبلی میکنم . وگرنه که خدا انقدر راهکار داده برای راحت خوندن نماز که حتی خوابیده هم میشه خوند 

به این فکر کن که نماز خوندن واجبه و حتما باید انجام بشه 

ما خیلی کارها تو زندگیمون انجام میدیم بدون اینکه شکایتی داشته باشیم چون لازم و واجبه که اونا رو حتما انجام بدیم وگرنه زندگیمون لنگ میشه برای نماز خوندن هم به واجب بودنش فک کن که اگه نباشه یه جای زندگی میلنگع

از غم ای کاش ها چشمم کبود

وای منم چند وقته این طوری شدم هر روز به فکرشم ولی اصلا دست دلم به نماز نیست دلم برای روزهایی که نماز با اشتیاق میخوندم تنگ شده

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
نشسته بخون. مطمئن باش خدا که اون بچه رو بهت داده خوشش نمیاد کوچیک نرین آسیبی بهش برسه اصلا همینکه با ...

نماز کار سنگینی نیست که روی بچه تاثیر بذاره، اگه طرف استراحت مطلق باشه فرق داره وضعیتش

اتفاقا چون کمرم قبلا شکسته و پلاتین تووشه و نمیتونم خم و راست شم چندساله نشسته میخونم. نخوندنم ربطی ...

آلارم گوشیت رو روی ساعاتی که باید نماز بخونی تنظیم کن. یه لحظه هم تلف نکن سریع وضو بگیر و بعد نماز

نماز کار سنگینی نیست که روی بچه تاثیر بذاره، اگه طرف استراحت مطلق باشه فرق داره وضعیتش

آره اونکه اصلا برام سخت نیس . استراحت مطلق هم نیستم خداروشکر . تازه اگه هم بودم میشد خوابیده خوند . اصلا بحث منم جسمی نیس . کلا خل میشم یه وقتهایی