2777
2789

سلام بچه ها به راهنماییتون خیلی نیاز دارم..من معلم هستم قبلا ازدواج ناموفق داشتم که۲سال طول کشید و یه دختر۷ساله دارم تقریبا ۲سال و نیم پیش با یه آقامعلمی آشنا شدم خودشون پیشقدم شدن و اصرار کردن که رابطه تلفنی داشته باشیم و از من خوششون اومده و نیتشون خیره..بعد از یک ماه اصرار آخرش قبول کردم..قرار شد دوماه بعد بیاد خواستگاری ولی به دلیل شرایط مالی و مشکلات نتونست بعد از یکسال خانه اجاره کرد وسایل گرفت و جدا شد از خانواده ش..درمورد من با خانواده ش صحبت کرد همه راضی هستن جز پدرش که خیلی مخالفه..الان ۲سال و نیم گذشته و من خواستگار خوب دارم ولی به خاطرش ردش کردم.. مطمئنم خیلی دوسم داره حتی حاضره دخترم باهامون زندگی کنه. هیچ مشکلی نداره ..یه هفته پیش برام انگشر طلا کادو آورد گفت این انگشتر عقده که الان برات خریدم... ولی پدرش کلا مخالفه من موندم چیکار کنم روزهای سختی دارم فرصتهارو دارم از دست میدم از طرفی هم نمیتونم ترکش کنم و با عذاب وجدان زندگی کنم بنظرتون چطور میشه پدرشو قانع کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزم. به نظرت وقتش نیست بعد از ی شکست اینبار  احساسی تصمیم نگیری و با ی مشاور مشورت کنی. باید دو تا خواستگار رو در مقام مقایسه بذاری. نمیتونی دیگه ریسک کنی. این آقا معلم هرچقدر دوستت داشته باشه نیاز به حمایت خانواده اش داره چرا وقتی میدونی قرار نیست راضی بشه یا احترامی که لایقش هستی رو بگیری بازم روی این مورد پا فشاری میکنی که تازه مشکلات مالی هم داره

ابدا از رو دلسوزی باهاش نمون ،خودت رو الویت یذار

خیلی جدی باهاش بحرف ک زورشو بزن و ی کاری بکن چون ب چشم بهم زدن روزا میگذره میبینی یهو ی سال دیگم گذشته 

دلیل مخالفت باباش اگ ازدواج قبلیت ک پسره باید نادیده بگیره 

اگ ب این پسر مطمئنی باهاش جدی بحرف اگ میبینی شل گرفته تمومش کن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...