2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ختم ۱۵تا سوره حشر دارم برا سلاکتی مامانم باید تا ۱۲ شب بخونم ولی یه مشکلی پیش اومده برام نمیتونم بخونم میشه کمکم کنید؟🥺🫂 

اجرتون با صاحب الزمان به ایشون تقدیم کردم خودمم چندتاشو میخونم ولی اگه کمکم کنید دعاگوتونم😭♥️

میدونم پیامم خستتون کرده شرمندم ۹تاشو خوندن🥺

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

همه اینطوری نیستن

بعضیا اجاره میدن بعضیا نه

باید پیگیری کنی و بپرسی

به اسم خونه دانشجویی بگیری بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ختم ۱۵تا سوره حشر دارم برا سلاکتی مامانم باید تا ۱۲ شب بخونم ولی یه مشکلی پیش اومده برام نمیتونم بخو ...

من یدونه میخونم برات ولی مدیونی دعام نکنی به حاجتم نرسم

انشالله حال مادرت هم خوبه باشه❤

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
من یدونه میخونم برات ولی مدیونی دعام نکنی به حاجتم نرسمانشالله حال مادرت هم خوبه باشه❤

ابجون دلم چشم حتمن دعات میکنم ♥️🫂🫂 الان برات ۵تا حمد میخونم🥺 بخدا حالم بده وگرنه بیشتر میخوندم ولی از ته ته دلم دعا میکنم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨