2777
2789

بچه هاتون با شما چه برخوردی خواهند داشت حواسشون به شما خواهد بود یا شما رو میفرستن خانه سالمندان یا تنهاتون میذارن؟من دوتا پسر دارم و همه یجورایی بهم نیش و کنایه میزنن که چون دختر ندارم در آینده یه مادر تنها خواهم بود و من خیلی غصه دار میشم احساس سنگینی رو دلم دارم بنظرتون منی که پسر دارم آخر عمری تنها میمونم؟

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم زودتر میرم خانه سالمندان . دلم نمیخاد سربار بچه هام باشم . اونجا بهتره با آدمای شبیه خودت زندگی میکنی  . حتی دختر هم داشتم بازم میرفتم، دختر چ گناهی کرده منت شوهر روی سرش باشه؟؟؟

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

من فکر میکنم اصلا به ۸۰ سالگی نمیرسم که کسی ازم نگهداری کنه😂

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

یک پسر دارم

فرقی نمیکرد اگر دختر هم بود هدف من از بچه دار شدن این نبود که منو نگه داری کنه! هدفم تربیت یک نسل مفیده

چون خودم هم دختر هستم و میبینم که نه تنها وقت کمک کردن ندارم بلکه نیاز به کمک هم دارم

پس بیاید بفهمیم 

بچه دوست نیست که تنهایی پرکنه

بچه مشاور نیست که باهاش دردودل کنیم

بچه پرستار نیست که ازمون نگهداری کنه

اگر نگران اینده هستیم بهتره از الان ورزش کنیم تغدیه خوب داشته باشیم و پول برای خودمون پس انداز کنیم تا در پیری بچه ها چه دختر چه پسر گرفتارمون نباشن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏