2777
2789

من ۳ هفته هست در گیرم تهوع و استفراغ نداشتم ولی به شدت معده و روده ام درگیره. کمی خوب میشم دوباره عود میکنه.

الحمدلله کما هو اهله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورم دارم بعد غذا یا آب خوردن. بعدش درد میپیچه تو روده و دفع اسهال

ورم همیشه داری ؟

منم گرفتم 

برو دکتر (البته من نرفتم )اموکسی سیلین خوردم بهتر شد یکم 

معده امم علاوه بر درد دوروز میسوخت و بی اشتها بودم 

مترونیدازول ۲۵۰ هر ۸ ساعت بخوری خوبه 

بله البته الان اشتهام بهتر شده ولی معده درد نمیزاره بخورم

دقیق بخوام بگم اول با آبریزش و سردرد و درگیری سینوس شروع شد بعد بدن درد شدید یک روزه و بعد دو سه روز علائم معده شروع شد و اسهال. بعد سه هفته معده ام جوشش داره غذا یا میوه بخورم میزنه به پشتم و یا احساس چیزی در گلو دارم و اینکه دفع اسهال و دلپیچه. اوایل دلپیچه خیلی شدید بود انگار میخواست چیزی از دلم کنده بشه و دفع مخاط بشدت داشتم الان بهتر شده کمی ولی درد معده ول نمیکنه. مخصوصا بعد آب و میوه.

الحمدلله کما هو اهله
ورم همیشه داری ؟منم گرفتم برو دکتر (البته من نرفتم )اموکسی سیلین خوردم بهتر شد یکم معده امم علاوه بر ...

نه بعد خوردن میاد سراغم البته کم شده به نسبت. ولی کامل برطرف نشده. 

چند روز طول کشید برای شما

الحمدلله کما هو اهله
نه بعد خوردن میاد سراغم البته کم شده به نسبت. ولی کامل برطرف نشده. چند روز طول کشید برای شما

برا من فعلا ۶ روزه بهتر شدما 

ولی کامل خوب نشدم همون شبیه عفونت روده اس اموکسی سیلین و دمنوش اویشن و چای کوهی بهترم کرد 

غذا هم اشتها نداشتم زوری میخوردم که بدنم قوی بمونه 

من والا دو هفتس بی اشتهام

معدمم شکمم درد داره یجور دلپیچه 

الانم چند روزه بدن درد ضعف ابریزش چشم

نمیدونم چمه کلا دم پاییز بهم ریختم

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد