2777
2789
عنوان

خوشحالی یعنی رسیدن به اهدافت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 35 پست
سلام،پیرو تاپیک های قبلیتون،تو این زمان کم برای ازمون وکالت میشه به قانون خوانی اکتفا کرد؟؟

سلام

بستگی به پایه ی داوطلب داره

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحم تون میشم 

میشه به من یاد بدید چجوری یه ماده قانونی رو تفسیر کنم الان ماده ۴۰۰ قانون تجارت میگه

با فوت یا حجر رییس تجارت خانه قایم مقام تجارتی منعزل نیست با انحلال قائم مقام تجارتی منعزل است 

این همه چیزش معلومه نهایت چند تا در مورد محجور و قیم بنویسم به نظرتون دیگه چه چیز هایی باید بنویسم

سلام عزیزم نمی‌دونم این پیام منو میبینی یا نه ولی باید بگم سخت سر در گم هستم ..

من دبیری خیلی دوست دارم و از طرفی همه میگن برو وکالت ..

جز مامانم و خواهرم تصمیم دارم برم فرهنگیان در کنارش حقوق پیام نور بخونم ..

ممکنه ؟ خود آموز بخونم توی مجازی میشه ؟ 

اصلا اینکارو انجام بدم یا نه؟

سلام عزیزم نمی‌دونم این پیام منو میبینی یا نه ولی باید بگم سخت سر در گم هستم ..من دبیری خیلی دوست دا ...

سلام وقت بخیر

به نظرم برو دنبال علاقه ات 

(وکالت رشته دانشگاهی نیست عزیزم؛حقوق هست

بعد از لیسانس حقوق گرفتن شما میتونید تو آزمون‌ وکالت شرکت کنید)

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

عزیزم به سلامتی

پارسال قبول شدی یا امسال؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم به سلامتیپارسال قبول شدی یا امسال؟

402

402

موفق باشی انشاالله

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

سلام

با خوندن تاپیکتون خیلی براتون خوشحال شدم

انشااللت همه زنان سرزمینم مثل شما موفق بشن

ازتون مشورت میخوام

من 28سالمه و دیپلم دارم تو خونه خیاطی میکنم ولی  خیلی به رشته حقوق علاقه دارم

ولی میترسم آخه 12ساله از درس فاصله گرفتم

سعی میکنم درس بخونم ولی مغزم انگار سنگ شده درسا توش نمیره اصلا

من دلم میخواد باز پرس بشم

یا قاضی(همون دادیار) 

ولی هم اینکه مغزم گنجایش دروس رو نداره هم اینکه خانواده واطرافیانم وهمه وهمه خیلی ناامیدم کردن و فکر میکنم از پسش بر نمیام

خانواده میگن خیاطیتو ادامه بده وآموزشگاه خیاطی بزن

میشه بپرسم شما چندسالتونه؟ 

دانشگاهتون دولتی بود یانه

و اینکه روزی چند ساعت درس خوندید؟ 

چ توصیه ای به من دارید؟ 

به عنوان یک حقوقدان

من اگه بخوام برم دانشگاه میرم پیام نور

ببخشید پیامم طولانی شد وسوالاتم زیاد شدن

آخه میخوام راجع به زندگیم تصمیم بگیرم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

سلامبا خوندن تاپیکتون خیلی براتون خوشحال شدمانشااللت همه زنان سرزمینم مثل شما موفق بشنازتون مشورت می ...

سلام بهار نارنج عزیزم

ممنونم از آرزوی قشنگت🌸🌱

عزیزم همه چی به اراده ی خودت بستگی داره 

اگر واقعا به این رشته علاقه داری(نه فقط بخاطر پرستیژ شغل وکالت)شروع کن هیچوقت دیر نیست 

از کم شروع کن تا برسی به ساعت ها مطالعه در روز 

توصیه ام اینه به زودی برو دانشگاه ثبت نام کن و مطالعه ات از روزی دو سه ساعت مواد قانون و دروس دانشگاهیت استارت بزن 

روزی میرسه معتاد مطالعه میشی و نمیتونی ترکش کنی دقیقا همون روزها موفقیت آینده رقم میزنه

سوالی داشتی ازم بپرس 

واست آرزوی موفقیت و زیباترین اتفاق هارو دارم جوری که اشک چشمات از ذوق و خوشحالی بریزه 😊💖🌱

سلام بهار نارنج عزیزمممنونم از آرزوی قشنگت🌸🌱عزیزم همه چی به اراده ی خودت بستگی داره اگر واقعا به ا ...

از بابت راهنماییت ممنونم دوست عزیز وگرانقدر

من هدفم آزمون قضاوت هستش که دراینده بازپرس یا دادیار بشم

نه وکالت

آزمون قضاوت شرط سنی نداره؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51