2777
2789

خسته شدم دیگه هیچی روم اثرنداره مدام فکرخودکشی فکراینکه نمیتونم ادامه بدم این زندگیو ولی من قبول نکردم بخاطر پسرم تنهامیمونه بعد همسرم دیگه نتونستم به دنیابرگردم😭😭

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

مشکل چی ابجی توضیح بده 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل چی ابجی توضیح بده

بعدمرگ همسرم نتونستم کلا به دنیابرگردم اصلن شدم یکی دیگه مدام افکارخودکشی دارم و ۳تاخودکشی ناموفق هم داشتم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

ببین اولش فکر می‌کنی یعنی چی مگه من روانیم من چمه و اینا 

اما فکر کردن دائم به خودکشی خیلی فکر خطرناکی هست یک لحظه ممکنه زندگیت رو نابود کنی

حتما به حرف دکترت گوش بده بیمارستان روانی جای بدی نیست اونا بهت کمک میکنن که با انگیزه و علاقه زندگی کنی و از زندگیت لذت ببری 

عزیزم فوت شده همسرتون؟؟نمیشه حداقل قرص استفاده کنی

اره عزیزم۳ماهه فوت شده!

قرص هم اثرنکرد حالمو خوب نکرد فقط موقت بود!

بعدمرگ همسرم نتونستم کلا به دنیابرگردم اصلن شدم یکی دیگه مدام افکارخودکشی دارم و ۳تاخودکشی ناموفق هم ...

مرگ دست خدا هممون میریم بعد شما جای فکر کردن ب خودکشی باید فکر کنبد من یادگار همسرم چطوری نگه داری کنم؟فک میکنی باخودکشی کردن یادگار همستر اون بچه شوهرت راضی اینطورب تو باخودت کنی ن راضی نیس پس سعی کن قوی باشه باور کن الان شوهرت ازت ناراضی طفل معصوم ک از یادگار همستر میخوای بزاری زیر دست گرگا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ببین اولش فکر می‌کنی یعنی چی مگه من روانیم من چمه و اینا اما فکر کردن دائم به خودکشی خیلی فکر خطرناک ...

۳تاناموفق داشتم من بخاطر پسرم نمیتونم برم اونجا ینی فرهنگ قراره همیشه بزنه تو سرم که دیوونم کم دارم!

اره عزیزم۳ماهه فوت شده!قرص هم اثرنکرد حالمو خوب نکرد فقط موقت بود!

حتما ببین بخاطربچتون به بیمارستان برو و دکترت پیگیر باش گوش کن بحرفاش ببین خدابیامرز راضی نیس تواینطوری ول کنی هم خودت بچت 

اره عزیزم۳ماهه فوت شده!قرص هم اثرنکرد حالمو خوب نکرد فقط موقت بود!

عزیزم نمیدونم چی یگم امیدوارم زودتر حالت خوب بشه و خدا بیامرزه شوهرت رو

زمان می برهباید به خودت زمان بدی

و تا جایی که میتونی تلاش کنی به پسرت اسیب نرسه

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده🥺🌱

مرگ دست خدا هممون میریم بعد شما جای فکر کردن ب خودکشی باید فکر کنبد من یادگار همسرم چطوری نگه داری ک ...

میریم درسته ولی خب تو اوج جوونی فقط۲۳سالت باشه تازه بخایی باخانوادت اززندگی لذت ببری درد داره!

گرگی وجودنداره چون ازخونواده شوهرم مطمئنم این افکارمیادتوسرم !

۳تاناموفق داشتم من بخاطر پسرم نمیتونم برم اونجا ینی فرهنگ قراره همیشه بزنه تو سرم که دیوونم کم دارم!

عزیزم فرهنگ ما فرهنگ خوبی نیستی 

به خاطر پسرت برو این چند وقت بذار پیش مادری خواهری کسی 

همسرت الان داره تو رو نگاه می‌کنه هر لحظه منتظره خوشحالی تو و پسرتون رو ببینه 

تو از سمت خودت که مسئول پسرت هستی همسرت هم ازت توقع داره که از پسرت خوب مراقبت کنی