2777
2789
عنوان

پدر و مادرم خیلی عوضین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست

نمیرم خونشون میان خونم، محلشون نمیزارم اصلا اهمیت نمیدن، بزور میگن بریم خونه ما، میرم خونشون شروع میکنن به بی احترامی، کتک کاری، نمیدونم چرا اینجورین، بخدا مشکل روانی دارن

سالی یبار میرم، هربارم میرم کلی بهم بی احترامی میکنن

خب صاف ی بار بگو وقتی شوهرت نیس ک دلیلتون چیه اینطوری رفتار میکنید..من هر ب چقدر وقت ۲۰ دیقه میام ابروداری کنید بعد برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرم برام یه تیکه لباس بگیره مامانم جلو شوهرم داد و بیداد راه میندازه که چرا پولای شوهرتو خرج میکنی چرا لباس خریدی، تو ولخرجی، تو زندگی کن نیستی،داد میزنه بدوبیراه میگه، نمیدونم چرا انقد پدرومادرم از من متنفرن 

نمیرم خونشون میان خونم، محلشون نمیزارم اصلا اهمیت نمیدن، بزور میگن بریم خونه ما، میرم خونشون شروع می ...

ببین بهترین کار اگر میبینی داری اذیت میشی مشاوره برو هم راجب خانوادت باهاش صحبت کن هم شوهرت ..زندگیت تغییر میکنه

خب صاف ی بار بگو وقتی شوهرت نیس ک دلیلتون چیه اینطوری رفتار میکنید..من هر ب چقدر وقت ۲۰ دیقه میام اب ...

گفتم، نمیدونین چقد رفتاراشون عجیبه، انقد داد و بیداد میکنن، به شوهرم زنگ میزنن، پشت سر من حرف میزنن، زندگی روزهرمارم کردن

گفتم، نمیدونین چقد رفتاراشون عجیبه، انقد داد و بیداد میکنن، به شوهرم زنگ میزنن، پشت سر من حرف میزنن، ...

بگو زنگ نزنه ب شوهرت حتما برو مشاوره شوهرتو بکشی سمت خودت..طلاقم با اینجور ادم اون پدر مادر سخته

بگو زنگ نزنه ب شوهرت حتما برو مشاوره شوهرتو بکشی سمت خودت..طلاقم با اینجور ادم اون پدر مادر سخته

مشاور نمیتونه کاری بکنه 

بلاکشون میکنم میان در خونم، درو باز نمیکنم میشینن دم در، یا به شوهرم زنگ میزنن، میان تو دعوا میکنن

خانواده من عمرا میزاشتن من مستقل زندگی کنم، نمیدونم چرا انقد از من متنفرن

تو که بچه نیستی تا بزارن مستقل زندگی کنی پول جمع می کردی خونه می گرفتی یه روز از خونه بیرون می رفتی و میرفتی خونه ی خودت و آدرس شم بهشون نمی گفتی و دیگه هرگز به خونه ی پدر و مادرت بر نمی گشتی