2777
2789
عنوان

یه سوال یه درد دل کوچولو

71 بازدید | 5 پست

بچه ها بنظرتون مردی که بددهنه و موقع دعوا حرف های خیلی زشت ب خانواده ادم میزنرو باهاش ادامه بدم یا طلاق بگیرم..

شوهرم در کل از لحاظ سایز ویژگی ها ادم بدی نیس و حتی خوبه ولی بددهنه..و خیلی منو دلزده کرده این رفتار چندش اورش..پدر و مادر من که لطف زیادی بهش داشتن رو چطور میتونه بهشون بی احترامی کنه

بچه ندارم..بهش نیاز مالی هم ندارم

روانشناس و مشاور زیاد رفتم ..ولی خب واقعا حالم بهم میخوره از این دهن کثیفی ک داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی که جاری من با برادر شوهرم داره جاریم خیلی خانوم و با ادبه مشاور گفته بود یه بار جواب بده گفتدهمین که فحش داد به خانوادم منم شروع کردم به خانوادش و جد و آبادش فحش دادن یهو ساکت شد باورش نمیشد..  حالا اینا رو داشت به شوهر من مثلا حالت عذرخواهی تعریف میکرد شوهر منم گفت خوب کردی تا یاد بگیره درست حرف بزنه الان خیلی برادرشوهرم حواسش هست به حرف زدنش

مشکلی که جاری من با برادر شوهرم داره جاریم خیلی خانوم و با ادبه مشاور گفته بود یه بار جواب بده گفتده ...

من احساس میکنم مشکل از تربیت خانوادگی شوهرم هس

چون دیدم مادرش،پدرش و خواهر برادراش با حالت شوخی حرف زشت میزنن..یعنی کلا انگار پیششون عادیه واسه همین شوهر من فکر نکنم درمان بشه