2777
2789
عنوان

دلم خیلی از مامانم شکست

306 بازدید | 20 پست

ما خانوادمون کلا یه چندسالیه پر ماجراست، ینی اتفاقاتی افتاده که کل فامیل در جریان قرار گرفتن، مثل طلاق ناموفق مامان بابام، و فهمیدن خانواده که من دوست پسر داشتم. 

خلاصه سر موضوع من پدر مادرم خیلی باهم بحث دارن. 

امشب اصلا چیز خاصی نبود فقط چون هایپ برای من ضرر داره چون مشکل قلبی دارم، بابام برام ممنوع کرده، رفتم قایمکی گرفتم و داشتم میخوردم بابام اومد و عصبی شد مامانمو صدا کرد که چرا حواست نیست و...  و اینکه من الان چند وقت دیگ وارد 18 سالگی میشم اما مثل بچه باهام برخورد میشه

الان ک دیگه خیلی دعواشون بالا گرفت مامانم گفت به من زندگی خراب کن هستم💔

چیزایی گفت ک اصلا انتظار نداشتم

یچیزی بگین حالم خوب شه... 

هایپ برات ضرر داره نخور 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هایپ چیه! بعدشم درست حسابی قایم کن ازشون دیگه، میبینی که اعصاب درستی ندارن

عزیزم میگه مشکل قلبی دارم برام ضرر داره 

اونام بیشتر از این ناراحتن ک دختر بفکر خودش نیس 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
چون ب فکرتن دعوا کردن

واقعا اگه به فکر بودن اینطوریه که من ارزو میکنم پدر مادر هیشکی به فکر بچش نباشه، کاری کنه که پنیک شه، دست و پاش بلرزع، دم به دیقه بغض کنه و... جوری رفتار کنه بابت یه انرژی زا ساده که من مجبور شم قایمکی بخورم

الان واقعا مسئله این نیس

عزیزم از نظر شما نیس 

اما اونا واقعا نگرانتن 

اعصابشون ضعیف شده 

بهشون حق بده 

و سعی کن باعث ارامششون باشی

عزیزم میگه مشکل قلبی دارم برام ضرر داره اونام بیشتر از این ناراحتن ک دختر بفکر خودش نیس

خب پیش میاد که یچیز ممنوع رو دلت بخواد، اگه زیاد نخوره مشکلی نیس، این خاصیت جوونی و نوجوونیه! 

ولی باید مراقب باشه حداقل لو نره، 

در ضمن پدر مادریکه نگران قلب بچشونن بهش نمیگن زندگی خراب کن! که بچه شوک بشه و دلش بشکنه! 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

خب پیش میاد که یچیز ممنوع رو دلت بخواد، اگه زیاد نخوره مشکلی نیس، این خاصیت جوونی و نوجوونیه! ولی با ...

و بهش بگن اون حیوون داره زندگی منو خراب میکنه😅

جالبه همین الان مامانم به بابام اینو گفت🙂

و بهش بگن اون حیوون داره زندگی منو خراب میکنه😅جالبه همین الان مامانم به بابام اینو گفت🙂

اون هایپ هم بهونه شده اتفاقا که به جون همدیگه بیفتن و اعصاب نامساعدشونو به نمایش بزارن، 

الهی فداتشم، بیا بغلم، ناراحت نشو، مادر و پدر بیفکری داری، سعی کن بهونه دستشون ندی❤

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

خب پیش میاد که یچیز ممنوع رو دلت بخواد، اگه زیاد نخوره مشکلی نیس، این خاصیت جوونی و نوجوونیه! ولی با ...

حرفای شما درسته 

و اونام صدرصد تو شرایط بدی هستن خیلی وقتا ادما تو موقعیتای سختی قرار میگیرن و حرفایی میزنن ک اصلا حرف دلشون نیس 

دختر هم باید رعایتشون کنه اینجوری جو خونه بهتر خاهد بود