2777
2789

من مانتویی هستم البته اولا خیلی ریلکس بودم مثلا مانتو جلوباز اینا..

ولی خیلی وقته که بهتر شدم

محیطیم که توش کار میکنم و محله ای که توش زندگی میکنیم هم طوری هست که همه این مدلین

الان چند وقته خیلی دلم میخاد چادری بشم البته چادر ملی یا دانشجویی از اینا

میخوام چادری شیک باشم با ارایش ملیح و عطر خوب اینا...

ولی چندتا مشکل دارم،ممنون میشم درست راهنماییم کنین.

یکی اینکه همسرم شاید ته دلش زیاد راضی نباشه البته همیشه ظاهرا با تصمیمات من موافقه،ولی نمیخام ناراحتش کنم اگه میخاد زنش مانتویی اینا باشه...؟

مساله مهمترش اینه که اگر یهویی چادری بشم خانواده و اقوام  و... میدونم که زیاد تیکه بهم میندازن واین موضوع اذیتم میکنه؟

و اینکه محیط کارم که همه خانما مانتویی هستن و اکثرا با موی بیرون،من چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه برای خودت ارزش قایل باشی و به کسی اجازه ندی تو انتخابت دخالت کنه و اعتماد به نفس دیگه بقیه اش الکیه.حرف مردم تمومی نداره اخرش به یه چیزی تیکه میندازن.ولی میگم ارایش و عطر جزء حجاب اسلامی نیستنا😚😖

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...
حرف مردم واست مهم نباشه

الهه تیکرت چی میگه؟😨😟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

سلام عزیزم اگر همینجوری روست دای خوب بعد یه مدت ممکنه از واکنش بقیه ناراحت بشی وزده بشی از چادر که وجه ای خوبی نداره بعد یه مدت میذایش کنار

ولی لگر واقعا مصمم هستی خیلی محترمانه کنایه هارو جواب بده وسعی کن همیشه شیک لباس تنت کنی کیف وکفش خیلی بچششم میاد اونارو خوب انتخاب کنی واینکه الان مدلهای خیلی متنوعی از چادر هیت بهترینشو انتخاب کن

من از توى قلب موضوع صحبت مبكنم 😀 نكن عزيزم.نه به خاطر حرف بقيه.حقى ندارن كه بگن چرا چادرى شد و تيكه و اينا.ولى موضوع اينه كه دووم نميارى وقعا كار سختيه جدى ميگم.بعد يه مدت كه سر كردى ميبينى همينه كه بهت ميگم بعد باز ميخاى مانتويى شى اونوقت شكل قشنگى نداره ملت تيكه ميندازن و داستان

قبول کن که نمیشه..آدمو آزار میده من که همیشه موهام بیرون بوده یهو چادری برم تو جمع فامیل خیلی حرف پ ...

آره عزیزم میدونم سحته ولی ی مدت بعد همه یادشون نیره و عادی میشه