2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فقط شرایط بدتر می‌کنی

من بار دوم رفتم توی یه رابطه 

البته نه برای فراموشی چون ۵ سال ازش گذشته بود  

اما به روز نمی‌دونم چم شده بود اون شخص رو به اسم اکسم صدا میکردم توهم زده بودم فکر کرده بودم اونه

یکی از بی عاقلانه ترین کارایی که میشه یه انسان کرد همینه من اینکارو کردم افتادم توی بد دامی ینی بیچاره شدم چون خودم طرفو دوس نداشتم فقط برای فراموش کردن رفتم باهاش ت رابطه بعد فهمیدم چ کاری کردم همه ی رفتاراشو رو مخم بود همش با اون مقایسه میکردم اصن واقعا ازش متنفر شده بودم ب خاطر اینکه همش رفتاراشو با نفر قبلی مقایسه میکردم بعد خواستم جدا شم این یارو ولم نمی‌کرد بیچارم کرد  انقد گریه میکرد منم عذاب وجدان می‌گرفتم میگفتم باشه در حالی که اصلااااا متنفر بودم ازش ولی خداروشکر صد هزار مرتبه اخر تمومش کردم 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
نچ نمیشه دردش بیشترمیشه یهوداری فیلم میبینی یادش میافتی میگی کجاالاجوری که ته دلت به لرزش میافته هرک ...

۷ روزه ولم کرده چند بار خودمو کوچیک کردم برگرده بلاکم کرد با اینکه مقصر بود 

میخام جلوی این دوست داشتن که بهم آسیب میزنه بگیرم بنظرت برم تو ی رابطه دیگه میتونم فراموشش کنم سمتش نرم ؟

۷ روزه ولم کرده چند بار خودمو کوچیک کردم برگرده بلاکم کرد با اینکه مقصر بود میخام جلوی این دوست داشت ...

فعلاباکسی اکی نشووچون امکان داره برگرده یاپشیمون شه میدونم ۷روزبع اندازه ۷سال برات گذشت سعی کن الکی بخندی فیلم خنده داربذاراروم شی یه ۷روزدیگه صبرکن بدش دیدی دیگ خبری ازش نشدبایکی اکی شوبرای سرگرمی نه دوباره عاشق شی

یکی از بی عاقلانه ترین کارایی که میشه یه انسان کرد همینه من اینکارو کردم افتادم توی بد دامی ینی بیچا ...

ن من میخوام فقط فراموشش کنم چند ماه با یه نفر باشم بعد کات که فقط اون از یادم بره 

تو چند ماه ک اون عاشق نمیشه ن ؟  

اشتباه ترین آدمی بود که عاشقش شدم خیلی ضربه خوردم به خاطرش 

نه فقط شرایط بدتر می‌کنیمن بار دوم رفتم توی یه رابطه البته نه برای فراموشی چون ۵ سال ازش گذشته بود ...

خب اون دوسم نداره میخام فراموشش کنم هدفم همینه نمیخام عشقو عاشقی راه بندازم ک 

میتونم چند تا سوال بپرسم درخواست بدم ؟

خب اون دوسم نداره میخام فراموشش کنم هدفم همینه نمیخام عشقو عاشقی راه بندازم ک میتونم چند تا سوال بپر ...

آره مشکلی نداره 

زمان درستش می‌کنه هروقت فراموشش کردی وارد یه رابطه دیگه شو 

ن من میخوام فقط فراموشش کنم چند ماه با یه نفر باشم بعد کات که فقط اون از یادم بره تو چند ماه ک اون ع ...

خب همین دیگ منم فک میکردم طرف عاشقم نمیشه در حالی ک شد البته اینم بگم طرف از قبل منو دوس داشت سه سال حتی میدونست رل دارم پیگیرم بود دیوونم کرده بود بعد ک کات کردم رفتم باهاش دیگ هر روز باورت میشه گریه میکرد ک نرو منم از سر عذاب وجدان موندم در حالی ک اصلا از طرف خوشم نیومد ببین طرف اگه ازت بعد خوشش بیاد یا عاشقت بشه. بیچاره ای و اینکه اصلا این فکر بچه گانه ایه که با یکی دیگ بری فراموشش می‌کنی یکم منطقی فک کنی میبینی اصلا ربطی نداره من پنج سال بودم با کسی ک دوسش داشتم تهش گذاشت رف 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
خب همین دیگ منم فک میکردم طرف عاشقم نمیشه در حالی ک شد البته اینم بگم طرف از قبل منو دوس داشت سه سال ...

میدونی اون خودش گفت فعلا ازت متنفرم بعدا برمیگردم 

منم میگم این اگه منو دوست داشت تنهام نمیذاشت به این بهونه ها 

برا همین میخوام اینکارو کنم 

راه دیگه ای نداره فراموشش کنم؟💔