بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی از بی عاقلانه ترین کارایی که میشه یه انسان کرد همینه من اینکارو کردم افتادم توی بد دامی ینی بیچاره شدم چون خودم طرفو دوس نداشتم فقط برای فراموش کردن رفتم باهاش ت رابطه بعد فهمیدم چ کاری کردم همه ی رفتاراشو رو مخم بود همش با اون مقایسه میکردم اصن واقعا ازش متنفر شده بودم ب خاطر اینکه همش رفتاراشو با نفر قبلی مقایسه میکردم بعد خواستم جدا شم این یارو ولم نمیکرد بیچارم کرد انقد گریه میکرد منم عذاب وجدان میگرفتم میگفتم باشه در حالی که اصلااااا متنفر بودم ازش ولی خداروشکر صد هزار مرتبه اخر تمومش کردم
تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
ن من میخوام فقط فراموشش کنم چند ماه با یه نفر باشم بعد کات که فقط اون از یادم بره تو چند ماه ک اون ع ...
خب همین دیگ منم فک میکردم طرف عاشقم نمیشه در حالی ک شد البته اینم بگم طرف از قبل منو دوس داشت سه سال حتی میدونست رل دارم پیگیرم بود دیوونم کرده بود بعد ک کات کردم رفتم باهاش دیگ هر روز باورت میشه گریه میکرد ک نرو منم از سر عذاب وجدان موندم در حالی ک اصلا از طرف خوشم نیومد ببین طرف اگه ازت بعد خوشش بیاد یا عاشقت بشه. بیچاره ای و اینکه اصلا این فکر بچه گانه ایه که با یکی دیگ بری فراموشش میکنی یکم منطقی فک کنی میبینی اصلا ربطی نداره من پنج سال بودم با کسی ک دوسش داشتم تهش گذاشت رف
تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟