2777
2789
عنوان

تجربه اولین بارداری

158 بازدید | 10 پست

سلام به همگیییی.

پیرو تایپیک قبلی، بالاخره موفق شدم.     

ممنون میشم اگه تجربه هاتونو تو این دوران باهام درمیون بذارین. یکم لکه بینی دارم و خب طبیعتا استرس دارم براش    برام دعا کنین مهربونا.  

و خدا حافظ ماست.

قدیما نی نی سایت اینجوری بود که واس مسائل این چنینی حداقل تبریکی چیزی میگفتن. ولی الان انگار مدل مو و لاک ناخن و دعواهای خانوادگی بیشتر آدما رو جذب میکنه. 48 نفر بازدید کردن و هیچ  به هر حال مرسی ازتون.

و خدا حافظ ماست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشلاه به سلامتی به دنیاش بیاریسونو تشکیل قلب چند هفته رفتین

ممنون گلم. 

من یکم مشکل لکه بینی داشتم. هفته هفتم رفتم سونو. خداروشکر گفت مشکلی نیست و قلبش تشکیل شده. 

و خدا حافظ ماست.
اها خداروشکر من دکترم گفته ۶ هفته برم یعنی چهارشنبه نمیدونم قلبش تشکیل میشه تا اون موقعه یا نه

من تجربه اولمه و زیاد تخصص ندارم   ولی بعضی از دوستان میگفتن 6 هفته رفتن و تشکیل شده بوده. 

و خدا حافظ ماست.